Bonaire col·labora amb Càritas amb la donació de 500 peces de la marca Primark

Dijous, 21 Mai 2020 15:48 Escrit per  Bonaire Publicat en Aldaia-VAL Vist 106 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El centre comercial Bonaire juntament amb Primark ha entregat a Càritas Diocesana de València 500 peces que aniran destinades a projectes d'inserció laboral de persones en exclusió social que l'entitat desenvolupa a València. Una donació que se suma a altres iniciatives socials amb les quals Bonaire col·labora per a ajudar a pal·liar els efectes del coronavirus entre els més vulnerables.

 

Aquesta donació anirà destinada a Arropa, un projecte social i mediambiental que té com a missió generar oportunitats d'ocupació entre persones o col·lectius en risc d'exclusió social. Una iniciativa que permet - a través del tractament de residus tèxtils procedents de contenidors de roba i donacions- que prop de 50 persones es formen en un ofici i es preparen per a futures ocupacions.


Des que es declarara l'alerta sanitària, Càritas València ha mantingut els seus programes d'acompanyament a persones i famílies en situació o risc d'exclusió social i en l'atenció a les necessitats bàsiques d'alimentació i higiene a través de la xarxa de Càritas parroquials.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dijous, 21 Mai 2020 15:55