Aldaia reactiva l'Ecoparc Mòbil

Divendres, 22 Mai 2020 12:50 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 95 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb l'entrada en la Fase 1 del desconfinament, l'Ajuntament d'Aldaia conjuntament amb l'Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (Emtre) reactiva l'ecoparc mòbil amb l'objectiu de facilitar el reciclatge de residus domèstics, i evitar així l'abandó de residus i andròmines en la via pública. Així, aquest servei torna a aquesta localitat de l'Horta entre el 4 i el 6 de juny, quan se situarà en la plaça d'Europa, al costat del Mercat Municipal. Posteriorment, les instal·lacions es traslladaran a la plaça de la Mancomunitat del Barri del Crist de l'11 al 13 del mateix mes.

 

La finalitat d'aquest ecoparc mòbil és promoure la recollida selectiva de residus generats en les llars i que no tenen cabuda en els contenidors tradicionals com, per exemple, piles alcalines, piles botó, aerosols, productes de neteja, radiografies, olis de cuina o motor o telèfons mòbils i carregadors.

 

La instal·lació itinerant admetrà tot el que el veïnat porte sempre que el residu s'haja produït a casa. En efecte, sí que serien admesos cartutxos d'impressora, però es rebutjarien, en canvi, cartutxos de tòner d'una impressora A3. Aquests últims procedents d'activitats industrials haurien de ser depositats en l'ecoparc fix situat al carrer Aladrers en el Polígon Industrial del Bovalar d'Alaquàs, i que també ha tornat a la seua activitat habitual.

 

Des de l'Ajuntament d'Aldaia es recorda també que la ciutadania té a la seua disposició un servei de recollida d'estris el primer i tercer dimecres de cada mes, previ avís en horari d'oficina al telèfon 96 150 15 00. Les persones usuàries hauran d'especificar el tipus d'objecte i el lloc on es depositarà. Els serveis municipals s'encarregaran de la seua recollida durant la nit.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Divendres, 22 Mai 2020 12:52