Bonaire entra en la fase 2 i oferix l'experiència de compra més segura

Divendres, 29 Mai 2020 16:32 Escrit per  Bonaire Publicat en Aldaia-VAL Vist 102 vegades

El centre comercial Bonaire ultima els preparatius per a reprendre la seua activitat després de l'entrada de la província de València en la fase 2 del pla de desescalada, prevista per al dilluns,1 de juny. El centre, que ha estat obert al públic per a garantir l'accés als comerços de primera necessitat, ha sumat a les mesures de desinfecció i seguretat ja adoptades, exigents protocols amb els quals oferir als seus clients l'experiència de compra més segura.

 

Amb l'entrada en la fase 2, la companyia ha desplegat un protocol de seguretat i desinfecció, on s'ha augmentat la freqüència de neteja del centre coincidint amb els horaris de més afluència i dels touch points més comuns (ascensors, passamans, picaportes, etc.) cada 30 minuts o la col·locació de gels hidroalcohòlics en entrades i en punts clau (accessos a botigues, banys, etc.), entre altres. A més, compta amb un innovador sistema de monitoratge i control de l'ocupació que permet controlar el flux de persones en temps real a través d'una app mòbil i que alerta a la gerència del centre en cas que s'estiga arribant al límit d'ocupació marcat per llei, evitant així aglomeracions i garantint la seguretat dels assistents.

 

"Des del primer moment la nostra prioritat ha sigut vetlar per garantir la seguretat dels nostres visitants, empleats i comerciants per a continuar brindant-los la millor experiència de compra en un entorn 100% segur" assenyala Nadia Fernandes, gerent de Bonaire. "En el nostre cas, comptem a més amb un disseny privilegiat a València amb grans terrasses i espais oberts que afavorirà el control de la distància de seguretat tan important en aquests dies".

 

Aprenentatge dels centres d'URW a Europa
Bonaire compta amb l'experiència d'Unibail-Rodamco-Westfield, operador global amb presència en tota Europa. Gràcies a això, la companyia té l'aprenentatge dels centres comercials d'aquells països on la desescalada està més avançada, com Alemanya, Àustria o Polònia. Això els permet oferir les solucions testades per a garantir la seguretat de clients, comerciants i treballadors. "Ser un operador global líder, ens atorga agilitat i flexibilitat per a identificar, testar i aplicar noves mesures constantment. Anar un pas per davant està en l'ADN d'URW i és un dels motius del nostre lideratge", ha assenyalat Laetitia Ferracci, directora d'Operacions en Unibail-Rodamco-Westfield a Espanya.

 

Mesures de seguretat i higiene
A les mesures ja implementades des de l'inici d'aquesta crisi, pensades per a facilitar l'accés dels clients als béns de primera necessitat, Bonaire ha sumat un protocol específic pensat per a proporcionar als clients els espais més segurs on realitzar les seues compres.

 

Per a això, s'ha augmentat la freqüència de neteja i desinfecció, amb un major reforç durant les hores d'obertura i tancament, així com en les hores de major flux de persones amb l'objectiu de garantir la higiene durant la seua estada. Cada 30 minuts es netejaran i desinfectaran tots els ascensors i passamans de les escales mecàniques, i la neteja i desinfecció de les condícies es farà mínim cada hora.

 

Per part seua, els clients tenen a la seua disposició gel hidroalcohòlic en tots els accessos i repartits pels punts clau del centre. A més, és obligatori l'ús de màscares sempre que no es puga mantenir la distància social i es potencien els pagaments electrònics contactless per a evitar l'ús de diners físics.

 

Els equips de seguretat seguixen un protocol específic per a garantir que es respecten les normes en tot moment: s'han establit portes de només entrada i d'eixida en zones comunes i en coordinació amb els retailers; es monitoraran les afluències a través de la seua plataforma digital i vetlaran pel compliment de la distància de seguretat (2m) en les entrades, eixides i durant el recorregut en el centre. De la mateixa manera, s'han col·locat vinils informatius en el sòl marcant aquesta distància mínima.

 

Seguint les indicacions de les autoritats i amb la finalitat d'evitar la propagació de contagis, els espais comuns (àrees de descans, zones de jocs etc.) romandran tancats. Així mateix, s'han habilitat les sales de lactància solament per a una família i es desinfectaran per cada ús. L'ús dels ascensors es veurà limitat a persones amb mobilitat reduïda i a un màxim d'1-2 persones per ascensor.

 

Aquestes mesures s'emmarquen en el compromís de Bonaire per mantenir els més alts estàndards de seguretat sanitària per a garantir que tots els clients, empleats i comerciants puguen desenvolupar la seua activitat en l'entorn més segur.

 

Conscients de la gravetat i complexitat de la situació i les conseqüències per les quals està passant la societat en el seu conjunt arran de la crisi de la COVID-19, Bonaire ha col·laborat amb entitats socials cedint instal·lacions de magatzem logístic per a una campanya de repartiment d'aliments de Creu Roja i donant, juntament amb Primark, corprens a Càritas Diocesana de València.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Divendres, 29 Mai 2020 17:23

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.