Aldaia suspén les seues Festes Majors 2020

Divendres, 29 Mai 2020 16:45 Escrit per  Ajuntament Aldaia Publicat en Aldaia-VAL Vist 93 vegades

Des que el passat 14 de març es decretara l'estat d'alarma i l'inici del confinament, l'única i absoluta prioritat de l'Ajuntament ha sigut la implementació de quantes mesures preventives hagen sigut necessàries per a evitar l'expansió del virus. En aquests moments, i malgrat trobar-nos en procés de desescalada, hem d'estar alerta en tot moment per a evitar repunts en els contagis, la qual cosa suposaria retrocedir i tirar per terra tot el treball i l'esforç fins ara realitzats per tots els aldaiers i aldaieres.

 

En aquest sentit, volem transmetre el nostre suport a totes les persones que estan al capdavant de la lluita contra la COVID-19, així com als afectats i familiars, i el més sentit condol als qui han perdut als seus éssers estimats durant la pandèmia.

 

Així, en l'actual situació resulta sens dubte inviable plantejar la celebració dels diferents actes de les Festes Majors, ja que, per les seues pròpies característiques, no és possible que els mateixos es desenvolupen en plenes condicions de seguretat col·lectiva, sense córrer el perill d'afectar la salut dels veïns i veïnes.

 

Per tant, prèvia reunió amb els Clavaris del Crist 2020 en la qual analitzem conjuntament la difícil situació que estem travessant, hem d'anunciar la suspensió dels actes compresos dins de les Festes Majors d'Aldaia 2020. Es tracta d'una decisió dolorosa i complicada que adoptem amb profunda tristesa, però estem convençuts que en aquests moments hem d'actuar amb responsabilitat, i vetlar per la salut de tots nosaltres, encara que a vegades això supose renúncies com la que abordem en aquest comunicat. Així mateix, hem compartit aquesta decisió amb els diversos col·lectius que participen en la programació festiva del municipi i que entenen que el moment actual ens conduïx de manera inevitable a realitzar aquest plantejament.

 

Per als aldaiers i aldaieres, les nostres festes són part de la nostra cultura i la nostra identitat com a poble. Cada any, treballem de manera conjunta per a gaudir d'un programa de festes que cada any és més potent. Per això, des del consistori, volem agrair de tot cor l'esforç de totes les persones que formeu part de les associacions i col·lectius de la nostra localitat. La il·lusió i la determinació ens farà tornar amb més força. Ara, i amb el nostre esforç comú i solidaritat, podrem superar els efectes d'aquesta pandèmia.

 

Informa Nou Horta. Ajuntament Aldaia

 

 

 

 

 

 

 

 

Modificat el Divendres, 29 Mai 2020 16:49

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.