Aldaia demana l'opinió als seus veïns amb enquestes ràpides

Dilluns, 29 Juny 2020 10:12 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 223 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Acabat l'estat d'Alarma provocat per la pandèmia de la COVID-19, l'Ajuntament d'Aldaia ha llançat la primera enquesta d'opinió a la ciutadania. Una bateria de 13 qüestions plantejades per a conéixer l'opinió de les aldieres i aldaiers després de la gestió de les fases generades per una crisi sanitària sense precedents.

 

Així, l'alcalde de la localitat, Guillermo Luján, assegura que “encara que encara hem de mantindre la prudència, és moment de preguntar als nostres veïns què millorarien dels serveis públics municipals”.

 

Esta primera enquesta on-line planteja diversos tipus de resposta i alguna d'expressió oberta. Ha sigut publicada en tots els mitjans municipals i estarà activa durant dues setmanes, fins al 9 de juliol de 2020. De moment, de fet, està rebent un gran acolliment de participació.

 

“El nostre objectiu és sempre poder millorar, coneixent les vivències de la ciutadania de primera mà en este cas. Per això, l'objectiu del nostre equip de govern és potenciar una comunicació més fluida a través de qüestions presentades des de la regidoria de Govern Obert”, com assegura la regidora de Participació, Laura Delgado.

 

Accedint a la pàgina web de l'ajuntament www.aldaia.es/portada, i a través d'un accés directe en portada, la localitat “podrà participar en l'avaluació i futures accions i decisions de la seua localitat”.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dilluns, 29 Juny 2020 10:13