Nova temporada del poliesportiu Jaume Ortí d'Aldaia amb totes les mesures de seguretat

Dijous, 10 Setembre 2020 10:44 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 107 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El poliesportiu Jaume Ortí obri les seues instal·lacions preparades perquè les persones usuàries tornen amb la màxima seguretat. Per això, s’han establit diverses mesures com la presa de temperatura a l’entrada de cadascun dels espais del poliesportiu, reserva en línia i telefònica per a evitar aglomeracions en el recinte, limitació d’aforament, habilitació de gel hidroalcohòlic per a neteja de mans, o catifes amb desinfectant.

 

A més, els vestuaris i serveis es poden usar només per a canvis de roba i s’ha disposat una separació de metre i mig interpersonal. En el recinte de la piscina s’han condicionat zones perquè cada persona puga depositar les seues pertinences i després de la utilització de material comú es depositarà en un punt de desinfecció que el personal s’encarregarà d’higienitzar.

 

Així mateix s’ha habilitat material higienitzant per a desinfectar els aparells del gimnàs després del seu ús i hi haurà una persona encarregada de cada sala per a previndre aglomeracions i vetlar perquè les persones usuàries complisquen les mesures de seguretat adoptades.

 

Es manté l'àmplia oferta d'activitats
El poliesportiu ofereix una gran varietat de classes col·lectives amb diferents grups per a diverses edats com a Pilates, Ioga, Aerostep, Aerogap, Manteniment 3a edat, o Spin bike. Per a aquelles persones que preferisquen practicar esports en l’aigua també hi ha diverses activitats com a aiguagim, pre-post part, escola de natació, natació terapèutica o grups de natació per a xiquets des dels 6 mesos a 14 anys.

 

D’altra banda, també és possible llogar pistes de pàdel, tennis, frontó o futbol.

 

Devolució dels bonds no disfrutats
A més, les persones que no hagen pogut disfrutar dels bons de piscina i gimnàs degut la situació provocada pel coronavirus podran compensar-los o efectuar la devolució de la part proporcional dels dies no gaudits enviant un correu a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb totes les dades. Les renovacions del 3r trimestre no gaudides també es podran compensar amb els nous cursos o bé, sol·licitar la devolució de la quantitat íntegra.

 

Els terminis per a formalitzar la matrícula de les activitats esportives trimestrals del curs 2020 – 2021 són el 14 i 15 de setembre per a canvis de grup, del 17 al 21 per a les noves inscripcions de persones empadronades a Aldaia i del 23 al 25 noves inscripcions de no empadronats a Aldaia.

 

Es pot realitzar la matrícula a través de la web o bé demanant cita prèvia en el telèfon d’informació.

 

A més, també és possible llogar pistes de pàdel, tenis, frontó o futbol.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

 

Modificat el Dijous, 10 Setembre 2020 10:45