Bonaire llança ‘Juega y gana’: 2.000 € en premis i una donació diària de fins a 500 € a Càritas

Dimarts, 22 Setembre 2020 10:44 Escrit per  Bonaire Publicat en Aldaia-VAL Vist 67 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Bonaire, el centre comercial més gran de la Comunitat Valenciana, ha volgut sumar-se a l'experiència de compra dels seus visitants, organitzant "Juega y Gana": una ruleta de la sort situada en els voltants del centre i encarregada de repartir més de 2.000€ en premis cada dia. La iniciativa inclou la donació diària de fins a 500€ a Càritas València a través del Donation Wall instal·lat en Bonaire des del mes de juliol passat: un projecte impulsat per Unibail-Rodamco-Westfield i Càritas per a ajudar a recaptar fons per a col·lectius vulnerables afectats en major mesura per la pandèmia.

 

Reforç en les mesures d'higiene i seguretat
A més, la dinàmica ha sigut adaptada per a facilitar la integració d'accions online que reduïsquen el contacte físic, com és la descàrrega dels tiquets i targeta de fidelització a través de la web, en línia amb les mesures de seguretat establides pel centre. Des de l'inici del confinament el mes de març passat, Bonaire ha complit amb les mesures d'higiene i seguretat establides i, a més, ha reforçat els protocols amb vigilància en totes les instal·lacions i amb la instal·lació de punts de gels hidroalcohòlics, entre altres.

 

Pel que fa a aquesta acció, el centre assegura als visitants una experiència segura i sense cap contacte (perquè la ruleta s'acciona gràcies a un pedal). A més, la ruleta de "Juega y Gana" està situada en zones menys transitades (zona de l'Atri el cap de setmana del 18 a- 20 de setembre i en la Plaça Central del centre el cap de setmana del 25 al 27 de setembre), evitant així l'afluència de persones.

 

"Es tracta d'una iniciativa amb la qual busquem reil·lusionar als nostres clients, dissenyada en línia amb el nostre compromís de seguretat i higiene en el centre, disminuint les interaccions i facilitant mitjans online perquè es puga participar d'una forma més segura" subratlla Nadia Fernandes, gerent de Bonaire. "Ens fa molta il·lusió poder anunciar iniciatives com "Juega y Gana", enfocades directament a millorar l'experiència de compra i entreteniment dels nostres visitants. Des de Bonaire, un dels nostres objectius sempre ha sigut el d'anar més enllà, oferint a familiars i amics l'oportunitat de participar en activitats més enllà de les compres".

 

Nadia Fernandes també ha destacat el caràcter solidari d'aquesta iniciativa que preveu la donació diària de fins a 500€ a Càritas València: "entre els premis, hem volgut incloure targetes amb donacions a Càritas per a donar un impuls al Donation Wall instal·lat en Bonaire des de juliol. Una iniciativa en la qual anem de la mà de Càritas i que té com a objectiu recaptar fons destinats a pal·liar els efectes de la pandèmia entre els col·lectius més vulnerables del nostre entorn".

 

"Juega y Gana" està en marxa els caps de setmana del 18 al 20 de setembre i del 25 al 27 de setembre. Per a participar, els clients només han de presentar la seua targeta de fidelitat del centre i mostrar 2 tiquets de compra realitzats en el mateix dia. Entre els premis hi ha targetes regal de fins a 100€, entrades a la pista de bitles, al cinema i a Dock 39 amb sopars inclosos i moltes sorpreses.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dimarts, 22 Setembre 2020 10:50