L'Ajuntament d'Aldaia convoca les ajudes per a esportistes d'alt rendiment de la localitat

Dimarts, 29 Setembre 2020 11:03 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 126 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Aldaia reedita enguany les ajudes per als esportistes d'elit. Esta beca econòmic-esportiva va destinada a les persones que realitzen esport d'alt nivell i que han estat acreditats com DAN (esportistes d'alt rendiment), i s'emmarca dins del Programa d'Ajudes a Esportistes d'Aldaia 2020.

 

Fonts del departament d'Esports del municipi apunten que “a través d'esta iniciativa, des de l'Ajuntament d'Aldaia es pretén oferir un reconeixement públic a l'esforç diari dels qui es lliuren a la pràctica esportiva, ja que suposen un exemple d'esforç, superació i compromís personal que creiem que és molt positiva com a model a seguir per als xiquets i xiquetes i per a les persones joves del nostre poble”.

 

“La finalitat d'estes ajudes és la de col·laborar en les despeses que la formació, preparació esportiva i la competició exigeix als esportistes d'alt rendiment “convertits en referent i model per a la joventut, afavorint el seu perfeccionament, amb vista a l'assoliment d'un més alt nivell en un futur pròxim”, expliquen des del departament d'Esports d'Aldaia.

 

Termini de sol·licituds obert

La convocatòria de presentació ja està oberta, i les sol·licituds i documentació corresponent s'hauran de lliurar preferentment de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament d'Aldaia (Catàleg de tràmits/Esports/Ajuda esportistes d'elit), precisant per a això de la identificació digital oportuna.

 

Així mateix, des del consistori puntualitzen que, de manera alternativa, este tràmit podrà realitzar-se mitjançant la presentació de la sol·licitud i documentació en el registre d'entrada del consistori, situat en Plaza de la Constitució nº10.

 

Informa Nou Horta. Aldaia