ALDI obri un nou supermercat a Aldaia

Dimecres, 21 Octubre 2020 13:58 Escrit per  ALDI Publicat en Aldaia-VAL Vist 192 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La cadena de supermercats ALDI obrirà el pròxim 28 d'octubre un nou establiment a Aldaia. Situat en c/ Encreullades, número 2, aquest establiment comptarà amb una superfície comercial de prop de 1.300 m² i donarà ocupació a una plantilla de 15 col·laboradors.

 

El nou supermercat rellevarà l'establiment situat al carrer Solidaritat, 2, en la mateixa ciutat. Aquest trasllat respon a la voluntat d'ALDI d'estar cada dia més prop dels seus clients, amb una ubicació més pròxima al nucli del municipi, així com més pròxima a la localitat veïna d'Alaquàs, i d'oferir-los un millor servei, amb un establiment que comptarà amb prop de 400 m² més respecte a l'anterior supermercat i 109 places d'aparcament.

 

En l'actualitat, ALDI compta amb un total de 56 establiments a la Comunitat Valenciana, dels quals 17 estan situats a la província de València. A més, la companyia ha destacat que durant aquest estiu ha contractat prop de 1.000 nous col·laboradors en tota Espanya, un 11% d'ells a la Comunitat Valenciana.

 

La cadena de supermercats també confia en proveïdors valencians per a proveir els seus establiments, de fet, hui dia, prop del 10% dels proveïdors d'ALDI a Espanya són de la Comunitat Valenciana.

 

Reforç de les mesures de seguretat i higiene

A causa del context actual, ALDI ha extremat en tots els seus establiments les mesures de seguretat i higiene amb l'objectiu de garantir la salut de clients i empleats, seguint totes les indicacions i protocols definits per les autoritats sanitàries.

 

En aquesta línia, la companyia recomana als seus clients mantenir la distància de seguretat d'un metre i mig recomanada entre persones i prioritzar el pagament amb targeta o dispositiu mòbil per motius d'higiene.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

 

Modificat el Dimecres, 21 Octubre 2020 14:00