El Regne Màgic del Nadal arriba a Bonaire

Divendres, 11 Desembre 2020 12:13 Escrit per  Bonaire Publicat en Aldaia-VAL Vist 172 vegades

Bonaire, el centre comercial més gran de la Comunitat Valenciana, va inaugurar el Regne Màgic de Nadal, un espai on xicotets i majors emprenen un viatge en el qual poder gaudir de l'esperit més pur de les festes amb la visita a una xicoteta fàbrica, en la qual els xiquets poden enviar la seua carta a Papà Noel i als Reis Mags.

 

Una iniciativa, desenvolupada per Unibail-Rodamco-Westfield (URW) per a tots els seus centres a Espanya, que té com a objectiu mantenir la màgia d'aquestes festes oferint moments extraordinaris, en un any en què l'esperança i la il·lusió són més necessàries que mai.

 

Situat en Dock 39, aquest espai comptarà amb un elfo encarregat d'acompanyar a cada família en un recorregut únic. Amb cita prèvia registrant-se en la web de Bonaire, i complint amb un rigorós protocol de desinfecció de mans i peus, xicotets i majors podran depositar la seua carta en la bústia màgica i fer-se una foto que s'emportaran de record a casa. A més, podran demanar el seu desig nadalenc sota l'arbre i recollir un adorn personalitzat amb el seu nom.

 

En finalitzar el recorregut, Papà Noel i els Reis Mags s'entrevistaran en temps real amb els més xicotets des del Pol Nord i Orient, a través de videotelefonada.

 

"Poder mantenir la il·lusió dels més xicotets, amb la tradició i els costums nadalencs és vital ara mateix. Des de Bonaire treballem per a continuar generant experiències com la visita a Papà Noel o els Reis Mags en un entorn segur i controlat per als nostres clients. Aqueixa és la nostra prioritat". Explica Nadia Fernandes, gerent de Bonaire. "En moments com els que estem vivint, és més important que mai ser capaços de continuar creant espais en els quals la gent es puga ajuntar de manera segura i gaudir de moments junts, adaptats a les mesures necessàries, ens permeten continuar generant trobades tan emocionants com són els que es viuen en aquestes dates".

 

Targetes solidàries en suport als més desfavorits

Nadia Fernandes ha recordat, a més, "el fort compromís del centre per secundar i fomentar iniciatives que contribuïsquen a pal·liar els efectes de la crisi sanitària entre els col·lectius més vulnerables de València". Amb aqueix objectiu, la campanya inclou el regal de targetes solidàries dins dels obsequis per als xiquets, juntament amb unes pintes i colors. El cost d'aquestes targetes solidàries estarà destinat a projectes de Càritas València, per a la col·laboració amb nombroses famílies que es troben en situació de risc en dates tan assenyalades com aquestes.

 

La protecció integral, prioritat per a Bonaire

Per a poder mantenir la seguretat total dels assistents, Bonaire ha implementat una sèrie de mesures de desinfecció que permetran que les famílies puguen disfrutar d'un Nadal més segur en el centre sense prescindir del tradicional ambient festiu.

 

Neteges cada 15-30 minuts, el monitoratge de l'aforament a temps real, la incorporació de sistemes de senyalització per a regular el flux de clients, l'aposta per mètodes de pagament contactless o la col·locació de gels hidroalcohòlics i màquines expenedores de màscares a la disposició dels clients són algunes de les mesures que s'han implementat i que conformen un protocol de seguretat d'alt valor, amb un elevat component en innovació.

Modificat el Divendres, 11 Desembre 2020 12:15