El 97% dels aldaiers a favor que l'Ajuntament continue desinfectant els carrers diàriament

Divendres, 08 Gener 2021 10:52 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 64 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Més de 1.300 veïns i veïnes d'Aldaia han participat en l'enquesta online que l'àrea de Participació Ciutadana de l'Ajuntament va proposar a la fi de 2020 dins de la campanya Decidim Junts, per a testar l'opinió de la ciutadania sobre temes d'actualitat a través d'un accés directe en la web municipal (www.aldaia.es), en la seua majoria relacionats amb la pandèmia del coronavirus.

 

Així, una àmplia majoria dels aldaiers s'ha mostrat partidari que l'Ajuntament continue realitzant durant 2021 els treballs de neteja i desinfecció que els serveis municipals estan duent a terme als carrers del municipi de dilluns a diumenge des de la declaració de l'estat d'alarma durant el mes de març passat. En aquesta línia, el consistori ha mobilitzat un dispositiu sense precedents en el municipi a través del qual es realitza una desinfecció de la via pública en les diferents zones de la localitat de manera rotativa. Tanmateix, el 96,9% de les persones enquestades veu procedent que des del consistori es continuen desenvolupant iniciatives encaminades a informar la població sobre les mesures anti-COVID, així com vigilància del compliment d'aquestes.

 

D'altra banda, respecte de la vacuna contra la COVID-19 que va començar a administrar-se el passat 30 de desembre en les residències de persones majors de la localitat, més del 60% de les persones que han participat en aquesta enquesta oberta es mostren favorables a rebre-la quan siga possible.

 

El consistori pretén continuar testant l'opinió de la ciutadania a través d'aquestes consultes periòdiques, ràpides i senzilles, per a fomentar la participació en la vida pública.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

 

Modificat el Divendres, 08 Gener 2021 10:53