La nova ‘Carpeta Tributària’ virtual facilita gestions en Aldaia

Dijous, 06 Mai 2021 15:40 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 100 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Agència Tributària d'Aldaia se suma a les gestions telemàtiques per a facilitar l'accés a la informació personalitzada, a cada moment, i agilitzar els tràmits a la ciutadania, a través del web municipal (www.aldaia.es).

 

D'esta manera, ja està en funcionament la primera fase de la ‘Carpeta Tributària’, instaurada durant este mes d'abril. Gràcies a esta oficina virtual, i amb la signatura electrònica, cada aldaier o aldaiera podrà consultar l'estat dels seus rebuts a temps real. Així, en pantalla apareixeran els tributs que cada contribuent pot pagar en termini voluntari, els que estan pendents, o aquells fora de termini. A més, ja pot descarregar-se el justificant de cada pagament abonat, per a -per exemple- la declaració de la renda, o fins i tot s'ofereix l'opció de realitzar les primeres autoliquidacions de manera telemàtica.

 

Amb la plataforma de pagaments, denominada ‘Pagament de Tributs Municipals’ en la web, es facilita el pagament de cada impost, fraccionat o íntegrament, tan sols emplenant les dades que et faciliten els justificants ja descarregables.

 

L'objectiu de l'Agència Tributària és, en esta línia, continuar afegint noves possibilitats de gestió a través de la web municipal per a evitar desplaçaments o cues i, per tant, tramitar de forma més segura.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dijous, 06 Mai 2021 15:43