Manises celebra la III Ruta de la Tapa i la Festa del Comerç 2017 

Divendres, 23 Juny 2017 09:51 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 208 vegades

Manises celebra la III Ruta de la Tapa, del 29 de juny al 2 de juliol, i la Festa del Comerç, el 30 de juny, amb la Nit del Comerç Obert on els comerços participants obriran les seues portes fins les  24 hores i realitzaran descomptes, rebaixes, promocions i sortejos. 

La Ruta de la Tapa té com a objectiu incentivar la cultura de tapes en la ciutat i fomentar-ne la seua qualitat. Els clients disposaran del Carnet de la Tapa Manisera, amb el qual podran emetre el seu vot. Perquè el vot siga vàlid, cada carnet ha d'estar segellat, almenys, per 4 establiments participants en la Ruta i 2 establiments del Comerç Obert. 

A més, cal que estiga emplenat amb les dades del participant i que es diposite en qualsevol de les urnes que estaran situades en els establiments participants.

La regidora de Comerç de l’Ajuntament de Manises, Carmen Moreno, ha declarat que “enguany celebrem la tercera edició d’aquest esdeveniment que els ciutadans de Manises esperen par a gaudir de la bona qualitat dels restaurants de Manises i per a opinar i ajudar a millorar tant el seu servei como el del comerç de la ciutat”. 

L'establiment guanyador rebrà un guardó i la seua tapa es publicitarà en les xarxes socials municipals. El recompte dels vots per a triar la tapa guanyadora serà públic, i es realitzarà en un programa en directe de la Ràdio municipal. Podran assistir-hi els hostalers/res participants, els i les comerciants i el públic en general.

Entre tots els participants, l’Ajuntament de Manises sortejarà dos premis consistents, cadascun, en un sopar per a dues persones. El primer premi consistirà en un sopar a l'establiment guanyador de la Ruta i, el segon, a l'establiment que s'haja classificat en segon lloc. El sorteig serà públic, i es realitzarà en un programa en directe de la Ràdio municipal. El premi es comunicarà a les persones agraciades telefònicament, dins dels cinc dies següents a la celebració del sorteig. Cada participant només podrà gaudir d'un premi. ASCOMA col·laborarà amb el sorteig dels dos sopars. 

 

Informa Nou Horta. Manises

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.