Manises comença les obres per a millorar el clavegueram dels carrers amb problemes d'inundacions

Dijous, 10 Agost 2017 12:44 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 407 vegades

L'Ajuntament va posar en marxa el passat dilluns 7 d'agost el Pla de millora i manteniment de vials i clavegueram per tal de donar solució als problemes d'inundacions que des de fa anys pateixen els veïns i veïnes de Manises. Aquesta actuació està finançada amb les ajudes del Plan Provincial de Obres i Serveis (PPOS) i comptarà amb un pressupost d'adjudicació de 159.175€.

Les obres, en una primera fase que es preveu finalitzar a setembre, tenen l'objectiu de reparar i millorar el clavegueram dels carrers Clemente Julián, Nicolás David, Pintor Pinazo i Ferrandis Luna.

Una vegada acabada aquesta primera fase, s'escometrà una segona fins desembre als carrers Cueva Santa, La Viña i Rosas que a més de reparar el clavegueram, millorarà l'accessibilitat d'aquestes vies.

Segons paraules del regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Manises, Àngel Mora, «aquesta actuació està destinada a solucionar els problemes històrics d'inundacions que patien els manisers i maniseres als seus habitatges i locals quan plovia».

 

Informa Nou Horta. Manises

Modificat el Dijous, 10 Agost 2017 12:52

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.