Manises destina un espai de més de 200 metres quadrats a impulsar iniciatives i projectes d’emprenedors

Dijous, 26 abril 2018 19:03 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 176 vegades

L’Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació i la seua Xarxa Municipal de Vivers d’Empreses de Manises (VEM), ha adequat un espai de més de 200 metres quadrats dirigit a emprenedors, innovadors i micropymes. Aquest coworking, ubicat al carrer Antic Regne de València número 2, està destinat al desenvolupament d’iniciatives innovadores impulsades tant per persones físiques com jurídiques que busquen un espai multifuncional on realitzar la seua activitat. El viver té onze despatxos, amb superfícies que van des dels nou metres quadrats fins als vint, una sala de reunions, zona comú, menjador, cuina i un espai per al coworking. 

Tal com ha explicat el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, «entre els objectius del nostre departament està fomentar i consolidar al municipi el número més gran d’iniciatives empresarials possibles. En aquesta ocasió oferim a aquells projectes i iniciatives empresarials innovadores, la possibilitat d’usar aquest espai habilitat i pensat expressament pel desenvolupament de la seua activitat».

El viver acollirà micropymes, cooperatives o autònoms. Entre els requisits es troben que les empreses siguen de nova o recent creació (amb una antiguitat màxima del negoci de sis mesos) o que, si bé ja estan establides al terme municipal de Manises, estén iniciant un nou projecte o línia de negoci que els permeta rellançar-se. Els «viveristes» també poden ser particulars que estiguen desenvolupant projectes o iniciatives empresarials.

A més a més, amb l'objectiu d'oferir un servei més complet, el Centre de Promoció i Desenvolupament Municipal té a la disposició dels nous emprenedors el servei «Manises Emprende», destinat a assessorar i acompanyar a les persones emprenedores mitjançant l'elaboració d'un pla que analitze la viabilitat de la posada en marxa de la iniciativa empresarial proposta. 

D'altra banda, el Centre de Desenvolupament Tecnològic i Empresarial també té a disposició de tots els empresaris de Manises “Tutorial Empresarial”, servei que té la finalitat de prestar informació i assessorament personalitzat a les PIME del municipi a través de la figura d'un Tutor Empresarial, encarregat d'analitzar juntament amb l'empresari, la situació inicial de la seua empresa i plantejar diferents opcions per a millorar els processos de modernització i innovació que augmenten la competitivitat d'aquesta.

 

Informa Nou Horta. Manises

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.