Festa i Cavalcada de la Ceràmica 2018 a Manises

Divendres, 29 Juny 2018 12:14 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 469 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Durant els díes 14 i 15 de juliol, la ciutat de Manises tornarà a mostrar a tots els visitants el procediment d’elaboració de l’artesania ceràmica amb la Festa de la Ceràmica.

Els artesans deixen els obradors per uns dies i ixen al carrer per ensenyar el seu art. S’hi podran contemplar tota mena de tècniques i procediments que converteixen l’argila en un objecte artesà. 

Tots els assistents podran també posar en pràctica el que hi han vist i endur-se a casa una creació propia o bé adquirir una peça de ceràmica artesana.

En la vesprada del 18 de juliol, la clavaria de Santes Justa i Rufina, patrones dels ceramistes i de la ciutat, ofereixen un espectacle únic en el món, la Cavalcada de la Ceràmica. Pujats en carrosses desfilen per la ciutat i van obsequiant a tots els assistents treballs de l’artesania local.

A més d’aquestes activitats, també es realitzaran altres relacionades amb la ceràmica.

Del 12 de juliol al 31 d’agost, tindrà lloc l’Exposició Festa de la Ceràmica a la sala d’exposicions del MUMAF. Aquesta mostra de ceràmica artesana està realitzada pels participants de la Festa de la Ceràmica.

També tindrà lloc el VII Concurs d’Allioli Festa de la Ceràmica el 14 de juliol a les 20:30 hores. Per a més informació i per a les inscripcions, consultar la pàgina web de l’Ajuntament.

Hi haurà un segon concurs, en aquest cas d’Instagram. És un concurs en què a través de la fotografia i la xarxa social Instagram, vol aconseguir les millors imatges de les nostres festes. Podeu trobar les condicions per a participar i els premis en la web de l’Ajuntament en l’apartat Festa.

Per últim, també es realitzarà l’activitat ‘Passaport a la Ceràmica de Manises’. Passaport que convida a conéixer els recursos culturals més rellevants de la ciutat i a participar en les activitats que es realitzen durant la celebració de la Festa de la Ceràmica. Aquest passaport ofereix varies recompenses. 

 

 

Informa Nou Horta. Manises

Modificat el Divendres, 29 Juny 2018 12:17