Manises exporta els seus coneixements en operació de genoll als principals congressos internacionals

Dimecres, 05 Setembre 2018 13:15 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 144 vegades

El genoll és una de les articulacions del cos humà més complexes i que més lesions pateix a causa de la funció que exerceix i al pes que ha de suportar. Lesions en el treball, la pràctica esportiva o el sobrepès són algunes de les causes que han fet que en l'últim any hagen crescut les persones, sobretot joves, amb algun problema de genoll. En l'Hospital de Manises, el servei de Traumatologia i Cirurgia Ortopédica atenga anualment una mitjana de més de 400 cirurgies relacionades amb aquesta articulació.

El cap del servei de Traumatologia i Cirurgia Ortopédica de l'Hospital de Manises, Marco Strauch, incideix que el genoll “és una articulació molt complicada, i qualsevol operació que es realitze per a obtenir un resultat òptim depèn de molts factors. Per açò, és necessari estar en constant formació per a conèixer de primera mà els últims avanços i tècniques en aquest camp”. 

El doctor Strauch ha participat com a docent en els cursos Attune Primary Total Knee o Revision Total Knee en la universitat Mohammed Bin Rashid de Dubai, i Balanç Ligamentario i Genoll en l'Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, i en la jornada Orthopedic Navigation en Munich, on ha abordat des d'un punt teòric i pràctic, la seua experiència com a cap de Traumatologia i Cirurgia Ortopédica de Manises, i en concret en operacions de genoll, tipus de lesions, tractaments previs i postoperatorio.

“En aquests cursos expliquem als professionals sanitaris tècniques, tipologies o avanços tecnològics en el camp de la cirurgia de traumatologia, i també ens serveix per a intercanviar impressions i aprendre el que es fa en altres països”, explica el doctor Strauch, qui afig que “totes aquestes accions ens permeten actualitzar-nos i millorar el nostre desenvolupament professional amb la finalitat d'aconseguir l'excel·lència en la qualitat dels serveis prestats al pacient”.

 

Centre de referència

L'Hospital de Manises és un centre de referència en aquest tipus d'operacions, de fet, va ser primer centre nacional a disposar del navegador d'última generació de la companyia alemanya BrainLab per a la implantació de pròtesi de genoll. Cal destacar, que en els últims anys, la intervenció quirúrgica de genoll ha augmentat entre població cada vegada més jove a causa de l'augment de lesions laborals, la pràctica esportiva i un major índex d'obesitat. 

En l'Hospital de Manises compta amb una àmplia cartera per al diagnòstic i tractament de genoll. El servei de Traumatologia i Cirurgia Ortopédica intervé gran quantitat de patologies relacionades amb aquesta articulació, des de cirurgia protéstica de genoll, recanvis, infeccions de pròtesis, cirurgia de lesions de lligaments, cirurgia de l'aparell extensor, etc.

 

Informa Nou Horta. Manises

Modificat el Dimecres, 05 Setembre 2018 13:17

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.