Manises renova els seus parcs i jardins

Dilluns, 10 Setembre 2018 14:58 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 260 vegades

L'Ajuntament de Manises està realitzant una remodelació progressiva de tots els parcs i jardins del municipi amb la finalitat que es convertisquen en espais més agradables i accessibles per als usuaris. 

Al parc Enric Valor s'ha renovat tota la tanca perimetral i el paviment de tot el parc, a més s'ha instal·lat un nou equipament biosaludable per a la 3a edat i s'ha afegit nou mobiliari infantil. 

Al parc situat prop del *CEIP García Planells s'ha renovat la plaça de l'entrada, s'han incorporat nous sòls de seguretat, a més d'afegir elements biosaludables, nous bancs i jocs, i tanques en la zona enjardinada. 

També, al Parc José Vilar del Barri Socusa s'ha realitzat una reforma integral, entre les accions que s'han dut a terme, s'ha reparat el sòl, hi ha hagut canvis en el mobiliari infantil i també en una font d'aigua, a més s'ha afegit enllumenat nou.

Finalment, es rehabilitarà en els pròxims mesos el parc de la plaça Vicente Barberá en el qual s'instal·larà nou equipament i es realitzaran diferents millores en la plaça. 

Per al regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Manises, Rafael *Mercader, “s'estan renovant tots els parcs i jardins de Manises de forma progressiva  amb la finalitat que es convertisquen en llocs grats i pròxims per a la ciutadania”. A més, el regidor també ha recalcat que “s'estan incloent millores en molts dels parcs ja existents en afegir aparells biosaludables per a la pràctica d'exercici físic a l'aire lliure”.

 

Informa Nou Horta. Manises

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.