Esquerra Unida Manises elegeix la seua candidatura per a les eleccions municipals

Dimarts, 29 Gener 2019 12:18 Escrit per  EU Manises Publicat en Manises-VAL Vist 108 vegades

Esquerra Unida de Manises va triar aquest cap de setmana la candidatura completa a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig, en una votació oberta també als simpatitzants que mostren el seu suport al Col·lectiu local i han volgut participar d'aquesta la seua candidatura al govern de Manises.

 

Els 25 candidats triats aquest dissabte a la Casa del Poble acompanyaran a Icíar Barrasa, candidata a l'Alcaldia, que ja va ser triada per unanimitat al desembre pel Col·lectiu. El segon lloc ho ocupa l'actual Regidor a l'Ajuntament Pilar Gómez i tanca la llista ,com a mostra del seu suport, l'actual portaveu del Grup Municipal Manuel Gutiérrez Liébana.

 

Es tracta d'una candidatura plural i paritària, amb afiliats i independents, que conjumina experiència i joventut amb la presència d'estudiants, treballadors i jubilats que al seu torn són activistes en moviments socials i diferents associacions i entitats de Manises.

 

Per a Icíar Barrasa, “aquesta candidatura representa l'equip de treball perfecte per a dur a terme polítiques socials per als maniseros i maniseres amb més treball, més cultura, més educació i millors serveis, garantint la participació de la ciutadania en els assumptes públics que ens concerneixen a tots i totes”.

 

 

Informa Nou Horta. EU Manises

Modificat el Dimarts, 29 Gener 2019 12:19

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.