L'Hospital de Manises reuneix a més de 200 persones per a abordar les últimes novetats sobre el Trastorn de l'Espectre Autista

Dilluns, 01 abril 2019 13:02 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 72 vegades

Amb motiu del Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme, el Departament de Salut de Manises a través de la Unitat de Neurorrehabilitació Infantil, ha organitzat, demà dimarts 2 d'abril, una jornada en la qual participaran més de 200 persones per a abordar les últimes novetats sobre el Trastorn de l'Espectre Autista. 

 

La jornada serà inaugurada pel neurobióleg José Ramón Alonso, catedràtic de Biologia Cel·lular de la Universitat de Salamanca, que explicarà els últims avanços en la investigació sobre TEA. Al llarg de la jornada s'abordaran diferents taules sobre la realització del diagnòstic diferencial de TEA, l'adaptació d'entorns hospitalaris o l'experiència de les famílies.

 

 

Unitat de Neurorrehabilitació Infantil

L'Hospital de Manises compta des de 2012 amb la primera Unitat de Neurorrehabilitació Infantil integrada en la xarxa d'hospitals públics de la Comunitat Valenciana. El centre està especialitzat a oferir tractaments a menors amb trastorns del desenvolupament, gràcies a un equip multidisciplinari. Actualment, el centre està tractant a 26 pacients amb dany cerebral d'edats compreses entre 0 i 15 anys, i 70 pacients amb Trastorn de l'Espectre Autista fins als 6 anys. 

 

 

Informa Nou Horta. Manises

Modificat el Dilluns, 01 abril 2019 13:06

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.