Podem Manises presenta la seua candidatura per a les eleccions municipals

Dimarts, 09 abril 2019 13:19 Escrit per  Podemos Manises Publicat en Manises-VAL Vist 78 vegades

Podem Manises presenta a la Casa de Cultura la seua candidatura a les eleccions municipals del 26 de maig de 2019, encapçalada per Rafael Mercader Martínez, actual regidor de l'equip de govern a Manises.

 

La presentació de la candidatura municipal ha estat abrigallada per les intervencions d'Antonio Estañ, Secretari General de Podem i Ángela Ballester, Diputada en el Congrés per València.

 

L'acte, amb un gran to reivindicatiu, i sota el lema “Treball, honradesa i proximitat”, posa l'accent en el treball realitzat durant aquests 4 anys de legislatura a l'Ajuntament de Manises. Podemos Manises, a través de la marca “Si Es Pot Manises” ha format part d'un govern progressista que va aconseguir desbancar al Partit Popular després de 16 anys, donant un gir de 180 graus a les polítiques que van portar a Manises a una situació límit.

 

La candidatura, formada per 12 dones i 11 homes combina la “joventut” amb el “compromís i treball demostrat” pels actuals representants de “Si Es Pot Manises” en el govern municipal. A més, destaca que en aquesta llista estan representats tots els barris i urbanitzacions del municipi i “compta amb la força de la gent comuna: treballadors, estudiants, aturats, jubilats…”

 

Podemos Manises i el seu candidat Rafael Mercader no es posen límits, afirmen que es veuen amb la força, la capacitat i la il·lusió per a encapçalar un nou govern progressista. Conscients que difícilment algú podrà governar en solitari, es reivindiquen com la força política que pot conjuminar i tendir la mà per a construir un govern de garanties, en el qual la prioritat sempre siga els veïns i veïnes de Manises com ja s'ha demostrat en aquests 4 anys.

 

“La nostra presència assegura la continuació d'una política responsable, pròxima i empàtica, perquè la política també es pot fer des del cor, i des de la fermesa de saber que estàs governant per a tots i totes, voten a qui voten, vinguen d'on vinguen”.

 

Rafael Mercader ha afegit també que “aquestes eleccions són molt importants, ja que ens juguem continuar amb les polítiques de canvi o tornar a això de sempre, a l'obscurantisme i a un govern que posa per davant els interessos d'uns pocs als de la majoria, a la política de les obres faraòniques, les fotos, i grans despropòsits que van portar a Manises a una situació d'endeutament.”

 

L'equip de Podemos Manises apel·la a la il·lusió, al treball i honradesa demostrada per a millorar els seus anteriors resultats, on van obtenir un resultat històric aconseguint 3 regidors de la “res”, per a millorar aqueixos resultats i aconseguir encapçalar un govern de progrés divers, compromès i treballador per a Manises.

 

 

Informa Nou Horta. Podemos Manises

Modificat el Dimarts, 09 abril 2019 13:24

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.