El Hospital de Manises celebra su décimo aniversario junto al primer bebé nacido en sus instalaciones

Dimarts, 14 Mai 2019 19:48 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 116 vegades

 

L'Hospital de Manises ha bufat els ciris del seu desè aniversari al costat de Mario, el primer bebè nascut en les seues instal·lacions el 10 de maig de 2009. Mario va nàixer per part natural, amb 2,800kg de pes, i va romandre dos dies al costat dels seus pares en una habitació individual, servei en el qual Manises va ser pioner lloc que fa una dècada les habitacions en les plantes de Maternitat dels hospitals valencians eren compartides.

 

L'acte ha comptat amb la participació del gerent de l'Hospital de Manises, Ricardo Trujillo, la directora Asistencial, María José Fas i María Victoria Garrido, directora d'Alta Inspecció Sanitària de la Conselleria de Sanitat, i el Comissionat del Departament. A més, han assistit tot l'equip mèdic que va participar en el naixement de Mario, encapçalats pel cap de servei de Ginecologia, Fernando Gil Raga. En aquests deu anys, el Departament de Salut de Manises ha atès més de 14.000 naixements, sent un referent en aquesta àrea amb l'aposta pel part natural i la primera Casa de Parts integrada en un hospital públic de la Comunitat Valenciana.

 

El 21 d'abril de 2009 arrancava la seua activitat a Manises el centre hospitalari en Consultes Externes i el 4 de maig amb Urgències i Hospitalització. Es creava així el departament de salut de Manises que des de llavors dóna cobertura i assistència sanitària, tant ambulatòria com domiciliària a través de l'hospital, els centres de salut, consultoris locals, centres d'especialitats i Hospital de Crònics situat a Mislata, a més de 193.000 persones de 14 localitats. En aquest període de temps l'Hospital ha consolidat un equip de més de 1.500 professionals centrats en l'assistència de qualitat al pacient i uns excel·lents indicadors en excel·lència i temps d'espera en consultes i temps d'espera. 

 

 

 Informa Nou Horta. Manises 

 

Modificat el Dimarts, 14 Mai 2019 19:50

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.