La creativitat com a vehicle per a fomentar el reciclatge a Manises

Dimarts, 21 Mai 2019 11:13 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 163 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Gran part de l'alumnat dels centres educatius d'Infantil i Primària, Enric Valor i Vives i José García Planells i de l'institut de secundària Pere Boïl, ha participat als concursos creatius per a promocionar el reciclatge a Manises. 

 

A l'acte de lliurament de premis, al qual van assistir l'alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis, el regidor de Medi Ambient, Rafael Mercader, la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Manises, Pilar Molina, i el coordinador de la Fundació Horta Sud, Julio Horta Balastegui; es van donar a conéixer els més de 70 treballs seleccionats que s'exhibiran en una exposició a la Casa de Cultura, fins al 24 de maig.

 

El projecte ha destacat pel seu marcat caràcter transversal ja que s'ha dut a terme gràcies a la col·laboració entre els centres educatius i les seues respectives AMPAS, les Regidories d'Educació i Medi Ambient de l'Ajuntament de Manises i la Fundació Horta Sud. A través de les diferents modalitats de concurs (cartell anunciador, fotografia, relat curt i projecte audiovisual) s'ha fomentat la importància del reciclatge en les edats més primerenques. 

 

“Sobretot és fonamental destacar l'excel·lent treball de l'equip docent dels centres i els pares i mares de l'alumnat, els qui han dedicat un incomptable nombre d'hores a aquest projecte i l'èxit del qual els pertany”, ha assegurat el regidor de Medi Ambient, Rafael Mercader. 

 

Segons la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Manises, Pilar Molina: “l'impacte real ha sigut transcendental ja que ha anat des de la conscienciació de l'alumnat i de les famílies, fins a la investigació en pro del reciclatge”. 

 

Entre els diferents treballs destacats, els cartells seleccionats per a publicitar en el municipi han sigut els de Xiaowei Hu de l'IES Pere Boïl, Adrían García Royo, Ciro Gómez Álvaro, ambdós alumnes del centre Enric Valor i Vives.

 

 

Informa Nou Horta. Manises

Modificat el Dimarts, 21 Mai 2019 11:14