Manises realitza 132 contractacions per a reforçar la plantilla durant el període estival

Divendres, 05 Juliol 2019 12:36 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 50 vegades

 

El Departament de Salut de Manises ha realitzat 132 noves contractacions per als mesos de juliol, agost i setembre amb la finalitat de reforçar l'assistència sanitària durant el període estival per a cobrir les vacances tant a l'Hospital com en els Centres de Salut i Especialitats.

 

El Departament de Salut de Manises reforçarà especialment l'àrea d'Atenció Primària per a donar cobertura a la zona del departament on més augmenta la població en època estival per a garantir la qualitat assistencial i la cobertura als veïns. També es reforçarà l'assistència especialitzada, assegurant durant aquests mesos la cobertura total dels serveis que presta el Departament de Salut de Manises.

 

Les noves incorporacions inclouen a facultatius, personal d'infermeria, matrones, auxiliars administratius, tècnics especialistes, zeladors i personal no sanitari. Per a dur a terme aquest programa i la contractació de 132 persones, addicionals a la plantilla del Departament, l'Hospital de Manises ha invertit prop de 1,5 milions d'euros. D'aquesta manera, es garanteix el manteniment de l'excel·lència en l'assistència sanitària en el Departament en època estival i es reforça en les zones on augmenta la població a l'estiu.

 

El Departament de Salut ha organitzat una jornada de benvinguda per a explicar el funcionament del Departament, afavorir la integració entre els professionals i fomentar els avantatges diferencials de les Unitats i Serveis. Aquest pla de benvinguda, elaborat pel Departament de Recursos Humans, conté informació referent a les seues respectives tasques, formació en riscos laborals, normes de l'àrea de salut, formació en l'excel·lència, política d'excel·lència en el tracte al pacient o les polítiques de comunicació interna i de promoció de prevenció de riscos laborals orientades al propi equip intern del Departament.

 

A més, en aquesta jornada han participat Anna Clari, responsable de Qualitat, María Domenech, responsable de Comunicació i Màrqueting, Lorena Castells, tècnic de Prevenció de Riscos Laborals i María Luisa Cabanillas i Laura Albors, infermeres d'Urgències, que han explicat els avantatges del Programa Mentoring que ha implantat l'Hospital amb la finalitat de facilitar la informació més rellevant sobre el Departament de Salut als nous empleats i agilitar-los els tràmits en els seus primers dies. Així mateix, els nous professionals han rebut formació en el marc del programa Pacient 5 Estreles que fomenta l'excel·lència en el tracte cap als pacients i visitants a l'Hospital.

 

  

Informa Nou Horta. Manises

Modificat el Divendres, 05 Juliol 2019 12:39

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.