El col·legi José García Planells de Manises se suma a Erasmus +

Dimarts, 23 Juliol 2019 12:45 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 154 vegades

Durant el passat curs escolar, el CEIP José García Planells de Manises, ha desenvolupat el projecte europeu KA101 emmarcat dins de la plataforma Erasmus +.

 

El principal objectiu d'aquest projecte, sota el títol “Let’s live our culture” ha sigut dur a terme un treball de coneixement sobre les tradicions del municipi de Manises. Per a això es va realitzar una visita a l'Escola de Ceràmica de Manises, a més d'un campament d'immersió lingüística i diferents tallers de lectura de contes tradicionals.

 

A més, el professorat del centre va realitzar dos viatges. Un a Kalamata (Grècia) on van visitar diferents escoles i museus i van realitzar un curs per a conéixer la tradicions autòctones i un Job Shadowing al IC Corinaldo a Itàlia.

 

Segons les valoracions del professorat “l'impacte ha sigut molt positiu; s'ha desenvolupat la competència docent, ampliant la dimensió europea de l'aprenentatge i millorant la competència lingüística en anglés de l'alumnat”.

 

 

Informa Nou Horta. Manises

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.