L’Aeroport de Manises acull una exposició d’artesania ceràmica manisera

Dijous, 25 Juliol 2019 09:38 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 200 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Aeroport de Manises albergarà, a partir del pròxim 23 de juliol fins al 6 de setembre, una mostra de ceràmica cedida pel Museu de Ceràmica de Manises, on els principals artesans manisers exposaran les seues peces més representatives, tant tradicionals com contemporànies.

 

L’objectiu és donar a conéixer a assistents i usuaris, la història i la cultura de la ciutat de Manises, les quals estan estretament lligades a l’artesania ceràmica.

 

L’exposició comptarà amb sis vitrines que allotjaran un total de setze peces molt diverses, des de florers, peces contenidores i decoratives, plats, i pots de farmàcia fins a taulells, pitxers o alfabeguers. Es tracta d’una selecció dels tallers d’artesania ceràmica de Manises com ara: La Ceràmica Valenciana de José Gimeno, Sagen Ceramics,  DOMANISES, Arturo Mora, Teresa Lahuerta i Pepe Royo.

 

«És una fantàstica oportunitat per acostar a tot el que s'aprope a l’Aeroport de Manises la importància i qualitat de l'artesania ceràmica manisera amb cinc dels millors tallers que hi ha actualment a la nostra ciutat», segons paraules del regidor de Turisme i Promoció de la Ceràmica de l'Ajuntament de Manises, Xavier Morant.

 

 

Informa Nou Horta. Manises