Un any d'èxits per al Club d'Atletisme Tragalenguas a Manises

Dilluns, 05 Agost 2019 12:45 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 98 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

 

El Club d'Atletisme Tragaleguas, fundat en 1994 per un grup de corredors de Manises, està compost, en l'actualitat, per més de 153 membres entre atletes i socis. En concret, el Club de Triatló, format per 52 esportistes, participa tant en proves autonòmiques, com per exemple la Lliga de Clubs i els Campionats Autonòmics, com en les competicions a nivell nacional, on competeixen en primera divisió en les categories masculina i femenina.

 

En aquesta última, i durant enguany, les atletes del club han aconseguit més de cinc títols de gran rellevància. Al març, el grup integrat per Lucía Navarro, Sara Gimena, Noelia Martínez, Natalia Sánchez, Paula Campos i Lucía Giménez es va coronar com a vencedor en el campionat d'Espanya de Duatló Contrarellotge per equips celebrat a Avilés. Més tard, al maig, es van fer amb la Copa de la Reina Iberdrola de Triatló celebrada a Múrcia. 

 

De manera individual, la triatleta Lucía Navarro, es va alçar amb el títol de subcampiona d'Espanya en el Campionat de Triatló Cross, que es va celebrar en Mar de Pulpí. D'altra banda, formant equip amb Sara Gimena i Paula Campos, van obtenir el títol de campiones d'Espanya de triatló per equips en Roquetas de Mar. Per si no fos prou, Lucía Navarro i Natalia Sánchez van guanyar el títol de campiones autonòmiques en les categories cadet i infantil aquest mateix any. 

 

Entre els principals objectius esportius del club Tragaleguas per a la pròxima temporada es troba mantenir-se en primera divisió per a assegurar la seua participació en les competicions de la Lliga Nacional de Triatló i continuar sent un dels 10 millors clubs de Triatló a nivell nacional, així com també pretenen continuar sent una de les escoles formadora de joves esportistes referent a la Comunitat Valenciana amb una clara aposta per la igualtat de gènere dins del món de l'esport.

 

Finalment, com a club esportiu de Manises, Tragaleguas vol tenir un paper actiu en els esdeveniments esportius de la ciutat i per a això optaran per la cooperació amb altres clubs per a aconseguir un augment de la participació ciutadana en les activitats que s'organitzen a Manises. 

 

 

Informa Nou Horta. Manises

Modificat el Dilluns, 05 Agost 2019 12:50