Les Escoles Infantils de Manises comptaran amb nou aire acondicionat

Dijous, 22 Agost 2019 10:57 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 238 vegades

L’Ajuntament de Manises, a través de le regidories d’Educació i Urbanisme, està instal·lant dinou màquines d’aire acondicionat repartides entre les quatre escoles infantils municipals: La Tarara (4), El Molí (5), Gesmil (6) i La Pinaeta (4).

 

Les obres, que ja s’han iniciat, s’estan duent a terme aprofitant el període estival, després de la finalització de l’escola d’estiu i abans del començament del curs lectiu. En aquest sentit, l’objectiu d’aquesta actuació és millorar el servei educatiu que ofereixen les quatre escoles infantils amb les que compta Manises, de cara al curs 2019-2020.

 

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, i la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Manises, Amparo Martínez, han coincidit en afirmar que aquesta acció “millorarà l’experiència educativa de l’alumnat, així com la del personal docent que podrà desenvolupar la seua feina en unes millors condicions”.

 

 

Informa Nou Horta. Manises

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.