El curs escolar 2019-2020 arranca amb total normalitat a Manises

Dimarts, 10 Setembre 2019 11:22 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 87 vegades

Els centres educatius del municipi (Escoles Infantils, col·legis de primària i instituts de secundària) tornen a obrir les seues portes amb total normalitat per a donar la benvinguda al nou curs escolar 2010-2020.

 

Durant els mesos de juny i juliol es va dur a terme el procés d’admissió tant a les Escoles Infantils, com als col·legis d’Educació Primària, de manera que ara és el torn d’escolaritzar a tots els xiquets i xiquetes que han sigut admessos fora de termini.

 

Pel que fa a les vacants, hi ha a tots els cursos d’educació primària i secundària. En aquesta línia, i segons afirma el Departament d’Educació de l’Ajuntament de Manises, la ràtio a les aules d’educació primària i secundària es troba sobre 25 alumnes. L’excepció són les classes que formen part del Programa Aula Compartida per a combatre l’absentisme escolar les quals compten amb 15 alumnes en total i es troben als IES Pere Boïl i Ausiàs March.

 

Cal destacar el treball de manteniment que s’ha dut a terme a diferents centres educatius durant el període estival, concretament a les Escoles Infantils municipals on s’ha instal·lat dinou màquines d’aire acondicionat repartides entre La Tarara (4), El Molí (5), Gesmil (6) i La Pinaeta (4).

 

Segons la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Manises, Amparo Martínez, «durant el pròxim curs es continuarà treballant per a que l’experiència educativa dels xiquets i xiquetes de la nostra ciutat continue millorant».

 

 

Informa Nou Horta. Manises

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.