Manises celebra la III Setmana de l’Esport

Dimarts, 15 Octubre 2019 10:51 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 195 vegades

L’Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria d’Esports, ha organitzat multitut d’activitats del 21 al 27 d’octubre amb motiu de la celebració de la III Setmana de l’Esport.

 

Les activitats arrancaran el dilluns, 21 d’octubre, a les 17:30 h amb una exhibició de Patinatge a la plaça Rafael Atard. Al dia següent a les 19 h serà el torn del Ball Esportiu. El punt més àlgid de la setmana arribarà dimecres, 23 d’octubre, amb la Gala de l’Esport que se celebrarà a les 19 h a  l’Auditori Germanies i on es lliurarà: el premi “Millor esportista de l’any” a l’atleta manisera Yurena Hueso García, el premi “Millor club de l’any” al Club de Natació Fénix Manises i el premi “Tota una vida dedicada a l’esport” a l’atleta senior del Club Tragaleguas Julián Morales Martínez. A l’esdeveniment també es farà una menció especial al triatleta Roberto Sánchez Castejón, al nadador Ramón Calatayud Rams i al karateka Javier Oña Tudela.

 

Dijous, 24 d’octubre, la plaça Rafael Atard acollirà una classe participativa de Ioga a les 19 h. Al dia següent, divendres 23, a les 10 del matí, se celebrarà el Duatló Escolar Tragaleguas a la Ciutat de l’Oci i l’Esport. 

 

Dissabte, 26 d’octubre, de 10.00 a 21.00 hores tindrà lloc una jornada d’exposicions i exhibicions dels clubs i escoles de Manises a la plaça Rafael Atard, a més d’una truita gegant a les 14 hores. Finalment, la III Setmana de l’Esport conclourà diumenge, 27 d’octubre, amb la celebració de la marxa solidària Runcàncer amb eixida a les 11 del matí també des de la plaça. Aquest mateix matí, a les 9 h, el Club Natació Fénix ha organitzat la Trobada Comarcal de Natació a la piscina municipal coberta.

 

Segons el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manises, Guillermo Martínez, «amb aquesta setmana tractem de fomentar un estil de vida saludable aproximant els diferents esports a la ciutadania, amb exhibicions, mostres i esdeveniments. A més, la Setmana de l’Esport és una finestra per a que els veïns i veïnes de Manises puguen vore de primera mà totes les opcions esportives de les que disposa la nostra localitat.

 

 

Informa Nou Horta. Manises

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.