Manises aposta per l’eficiència energètica al polígon Parc Empresarial Aeroport

Divendres, 29 Novembre 2019 12:20 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 256 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, inicia un projecte de millores al polígon Parc Empresarial Aeroport de Manises per al qual s’ha fet una inversió de 214.990 €, dels quals l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha subvencionat 120.000 €, dins del pla d’ajudes per a projectes de modernització i dotació d’infraestructures en polígons. 

 

Durant les properes setmanes Elecnor, l’empresa encarregada d’aquest projecte, renovarà la pintura vial horitzontal de tot el polígon, així com també es procedirà a substitució de l’enllumenat amb la finalitat d’aconseguir estalviar energia, adequant-lo a la normativa vigent, limitant la contaminació lumínica.

 

Totes les lluminàries es canviaran per peretes de led, la qual cosa permetrà un considerable estalvi energètic, passant de 150-250w a l’actualitat a 40w després dels canvis. En definitiva, es milloraran més de 400 punts de llum i les accions es duran a terme per la nit, per tal d’evitar molestar a les empreses situades al polígon durant l’horari laboral.

 

Segons paraules del regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader (Podemos), «una de les nostres prioritats és condicionar adequadament el polígon Parc Empresarial Aeroport de Manises, així com garantir la sostenibilitat d’aquestes renovacions a través de l’eficiència energètica».

 

La potència total instal·lada serà 12,88kW, un 75% inferior a l’actual, una renovació que es durà a terme sense detriment de la quantitat de llum, degut a que les actuals carcasses que es van a substituir són molt antigues i no reflecteixen la totalitat de la potència contractada.

 

 

Informa Nou Horta. Manises

Modificat el Divendres, 29 Novembre 2019 12:36