APM-Compromís, PSPV-PSOE i Podemos signen un acord de govern a Manises per a la present legislatura

Dijous, 02 Juliol 2020 15:48 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 270 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Els partits polítics APM-Compromís, PSPV-PSOE i Podemos han signat un acord de govern per a l'Ajuntament de Manises durant el temps que queda de legislatura 2019-2023, la qual cosa suposa una gestió conjunta en els pròxims tres anys.

 

Els grups municipals s'han compromés amb aquest acord a continuar realitzant inversions per a convertir Manises en una ciutat sostenible i participativa, i, sobretot, per a pal·liar la crisi sanitària, social i econòmica que ha provocat la crisi de la COVID-19.

 

Entre els acords als quals les tres agrupacions han arribat, destaca el compromís de finalitzar totes aquelles actuacions que ja estaven programades en la passada legislatura, així com les que s'han programat en la legislatura actual. Destaquen accions com la rehabilitació i conversió de l'antiga estació de ferrocarril en una Oficina de Turisme, la reforma de la Plaça dos de Maig, les inversions en parcs i jardins, les obres del programa “Edificant” per a la millora dels col·legis públics de Manises, la construcció d'una pista multi-esportiva a la Ciutat de l'Oci i l'Esport i el disseny de nous accessos d'entrada i eixida a la localitat, entre altres actuacions previstes.

A més, el nou equip de govern també s'ha compromés a elaborar uns pressupostos per a 2021 que aborden els problemes estructurals que pateix Manises des de fa anys. En aquest apartat es contemplen actuacions com l'elaboració d'un pla de xoc que faça front a la COVID-19 (en el qual ja s'està treballant), el projecte i obres de la Ronda Jaume I, millores en la piscina coberta, construcció d'una nova piscina descoberta i la creació d'un pla d'inversions per a les instal·lacions esportives i municipals. També es treballarà en la futura ampliació del Museu de Ceràmica de Manises, el foment de l'ús d'energies renovables i la millora en les inversions socials i d'ocupació.

 

Quant al repartiment de delegacions, l'alcaldia continuarà presidida per l'actual alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis (APM-Compromís). Les actuals Regidories s'organitzaran en 6 àrees de gestió. Les àrees d'Administració, Progrés Social i Serveis a la Ciutadania continuaran encapçalades per APM-Compromís; el Partit Socialista prendrà el comandament de les àrees d'Hisenda i Promoció Econòmica i, finalment, el grup municipal Podemos mantindrà la gestió de l'àrea de Desenvolupament Sostenible.

 

Informa Nou Horta. Manises