La Policia Nacional deté a Manises a una dona després de furtar al descuit 1.000 euros a una persona d'avançada edat

Dilluns, 13 Juliol 2020 10:10 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 31 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Agents de la Policia Nacional han detingut en l'aeroport de Manises, a una dona de 35 anys, d'origen búlgar, després de tindre en vigor una reclamació policial per un delicte de furt de 1.000 euros a una persona d'avançada edat.

 

Les investigacions es van iniciar a la fi de febrer, en tindre coneixement els agents que a un home de 84 anys li havien sostret al descuit 1.000 euros d'una bandolera quan després d'eixir d'una entitat bancària tornava al seu domicili en el districte de Proveïments de València.

 

Durant les investigacions els policies van esbrinar que quan la víctima realitzava el reintegrament en la finestreta de l'entitat bancària, a l'interior de la mateixa hi havia dues dones observant-lo, i en el moment en què va marxar, aquestes el van seguir fins al seu domicili.

 

Continuant amb les investigacions, els agents van esbrinar que la víctima en arribar al seu habitatge es va adonar que els diners que acabava d'extraure del banc i que havia guardat a l'interior de la bossa no estava, així com que quan anava a obrir la porta del portal després d'ell hi havia dues dones.

 

A conseqüència de les investigacions els policies van esbrinar la identitat de la presumpta autora que va ser detinguda en l'aeroport de Manises quan va arribar en un vol procedent de Sofia (Bulgària).


La detinguda, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

 

Informa Nou Horta. Manises

Modificat el Dilluns, 13 Juliol 2020 10:11