Manises dispararà una traca correguda de 1530 m en honor a les seues patrones

Dimecres, 15 Juliol 2020 10:39 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 117 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Festes i en col·laboració amb l'Associació Coeters i la Clavaria de les Santes, homenatjarà enguany les seues patrones locals amb una traca que recorrerà tot el municipi.

 

Es tracta d'una traca correguda (i penjada) que anirà recorrent els diferents carrers de la ciutat el pròxim diumenge, 19 de juliol, a les 12 hores del migdia, per a commemorar el dia de les patrones de Manises, les Santes Justa i Rufina i així, recordar a tots els veïns i veïnes aquest dia tan especial, en el qual, per les circumstàncies actuals, no es podrà celebrar al carrer una festa com anys anteriors.

 

El maniser Vicente Taberner, de la Pirotècnia Turís, serà l'encarregat de disparar la traca i il·luminar els carrers en un espectacle dividit en tres trams. El primer, de 390 metres, realitzarà el seu recorregut des del carrer València fins al carrer Constitució. El segon tram començarà a la cantonada dels carrers Riba-roja i Migdia i finalitzarà a la cantonada del carrer Sants Just i Pastor i el carrer Cova Santa, amb 690 metres de distància. Finalment, el tercer tram d'aquesta traca, amb una longitud de 450 metres, recorrerà tot el carrer Ceramista Alfons Blat, des de la rotonda de La Paloma fins al carrer Rafael Súria.

 

El regidor de Festes de l’Ajuntament de Manises, Javier Mansilla, ha destacat que “es tracta d’una idea iniciada per l’anterior regidor de Festes i amb la qual coincidisc pel fet de dur a terme un acte significatiu i simbòlic en un dia assenyalat en honor a les nostres patrones Santa Justa i Rufina”.

 

Informa Nou Horta. Manises