Manises aposta per la cultura segura amb la III edició de Manises Ràdio Fest

Dijous, 04 Març 2021 20:28 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 84 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Després de molts mesos d’aturada cultural a Manises, la Regidoria de Cultura i la Regidoria de Festes ens presenten la III edició del Manises Ràdio Fest, una gran aposta cultural-musical per tal d’oferir a la ciutadania un programa d’oci per a diferents públics i gustos musicals. A més, es tracta d’una iniciativa que pretén recolzar, en aquestos moments actuals de pandèmia mundial, un dels sectors més castigats, el de la cultura.

 

Dos ubicacions acolliran aquest cicle de cinc concerts; d’una banda, una ubicació a l’aire lliure, el parc de Els Filtres i d’altra l’Auditori Germanies. Ambdues amb totes les mesures se seguretat, control d’aforament i obligatorietat en l’ús de les mascaretes durant les actuacions.

 

Segons paraules del regidor de Festes de l’Ajuntament de Manises, Javier Mansilla, ”som conscients de la situació sanitària actual però, no podem deixar de costat als autònoms i a les empreses del sector de la cultura. Amb aquestos cicles de concerts apostem per una cultura segura acomplint sempre amb totes les mesures de prevenció requerides”.

 

“Es tracta d’una oportunitat per reactivar el sector cultural, una gran espenta econòmica i d’altra banda, la possibilitat d’oferir a la ciutadania propostes musicals variades, en directe, per a tots els públics i de qualitat”, ha assegurat el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manises, Xavier Morant. “A més, cal destacar que tots els i les artistes que portem a aquest cicle de concerts són valencians, posant en valor així les nostres arrels”, ha afegit el regidor.

 

Programació de concerts:

-Divendres, 26 de març: concert de la “Reina Roja”
Aquesta formació valenciana és una banda de flamenc-pop liderada per María Briones a la veu amb Rafa Villalba, com a percusionista i productor. Editaren un disc a 2014 “Flamencopla” i a 2018 “Sankara”.

-Divendres, 16 d’abril: concert d’ “Atlàntic”
Banda de pop que es va formar en 2013. En 2016 llançaren el seu primer àlbum “1976”, i en 2020 tornaren amb “Volem els ponts”, un segon àlbum més directe i potent que l’anterior entrega, on han tret a relluir la seua part més powerpop. En aquest últim treball el valencià pasa a ser el seu idioma de referència.

-Divendres, 7 de maig: concert de Sandra Polop
La cantant valenciana va formar part de Operación Triunfo en 2005, i també ha format part d’equips artístics de diversos programes de televisió. Actualment Ofereix concerts en format acústic o elèctric, convertint l’espai on actua en únic i especial.

-Divendres, 4 de juny: concert de Santero y los Muchachos.
Aquesta banda valenciana, procedents alguns de La Pulqueria, està  formada per Miguel Ángel Escrivá, Joseman Escrivá, Soni Artal i Marc Guardiola .La seua música es caracteritza per melodies elegants i sons senzills. Va ser una de les formacions que va formar part de la II edició dels Acústics a Ràdio Manises.
Tenen dos àlbums Ventura (2017) i Rioflorido (2019).

-Divendres, 18 de juny: concert de “Samantha”
Cantant valenciana que es va donar a conèixer amb el seu grup musical Cactus, i que va guanyar popularitat per ser concursant en l’onzena edició del concurs de televisió Operación Triunfo 2020.
Al setembre de 2020, el seu segon senzill, Quiero que vuelvas, va aconseguir ser número 1 a Spotify a més de cinc països de llengua espanyola. La versió valenciana de la mateixa cançó Espere que tornes, també s’ha situat al número 1 de vendes.
En l’actualitat és membre del jurat del programa d’Àpunt Duel de veus, juntament amb Eugeni Alemany i Sole Jiménez.


Entrades:
Les entrades per poder gaudir d’aquestos concerts les pots adquirir en el portal www.notikumi.com-auditorigermanies.

 

A més a més i com a novetat, es podran adquirir abonaments per a 5 concerts al preu de 25 euros, entrades individuals a 5 euros o l’entrada individual per al concert de «Samantha» al preu de 10 euros.

 

Les persones que tinguen la targeta Platinium Manises poden adquirir l’abonament per als 5 concerts a un preu de 15 euros, l’entrada individual a 3 euros i l’entrada individual per al concert de «Samantha» al preu de 5 euros.

 

Aquesta gran proposta musical està organitzada per les Regidories de Cultura i Festes, Ràdio Manises, Auditori Germanies i col·labora l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, la Generalitat Valenciana i l’Institut Valencià de Cultura.

 

Informa Nou Horta. Manises