Manises se suma a l'Hora del Planeta

Dijous, 25 Març 2021 09:37 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 86 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Manises se suma a la campanya l'Hora del Planeta que enguany té com a lema “Connecta't amb la naturalesa”. Per aquest motiu, la il·luminació de fonts ornamentals i l'enllumenat no bàsic vial s'apagaran el dissabte 27 de març a partir de les 20.30 hores de la vesprada amb l'objectiu de conscienciar a la ciutadania sobre la importància de l'estalvi energètic i la necessitat de dur a terme iniciatives per a cridar l'atenció sobre el canvi climàtic i la pèrdua de la biodiversitat; en definitiva, una mostra de solidaritat amb el planeta.


Segons paraules del regidor Rafael Mercader, "des de la Regidoria de Medi Ambient estem treballant per a reduir les emissions de CO₂ del municipi amb mesures eficients i sostenibles energèticament, però a més estem preparant una paquet d'iniciatives vinculades a potenciar l'educació ambiental en el municipi, i com a mostra d'aqueixes iniciatives ens sumem a l'hora del planeta per a motivar i conscienciar".


Aprofitem l'ocasió per a convidar a la ciutadania de Manises a participar d'aquesta iniciativa individualment, apagant les llums de les seues llars durant una hora a partir de les 20.30 hores, per a així demostrar la implicació amb el planeta i amb la lluita contra el canvi climàtic.


L'Hora del Planeta se centra enguany en la importància de la naturalesa per a recordar que el 2021 és un any decisiu per a la protecció de la naturalesa atés que el mes de maig tindrà lloc en Kunming (la Xina) la 15 Cimera sobre la biodiversitat prevista per a octubre de 2020. Aquesta reunió, juntament amb la Cimera sobre el Clima 2021 que se celebrarà el mes de novembre a Glasgow (Anglaterra), seran dos moments fonamentals per a aconseguir un pla global ambiciós per a transformar la relació de la societat amb la biodiversitat i garantir que per al 2050, es complisca la visió compartida de viure en harmonia amb la naturalesa.

 

Informa Nou Horta. Manises