Aslan, nou integrant de la Policia Local de Manises

Dijous, 06 Mai 2021 16:14 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 79 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Policia Local de Manises compta des de fa alguns mesos amb un nou integrant en la seua plantilla, un gos llaurador Retriever negre, de nom Aslan, que forma part de la unitat canina de la policia.


Fins al moment les intervencions d’Aslan han anat encaminades a la detecció d'estupefaents i certes substàncies il·legals tant en controls policials com en parcs i jardins, col·laborant així, en el dia a dia, amb el treball de la Policia Local de Manises.


Segons paraules de la regidora de Policia, de l'Ajuntament de Manises, Carmen Moreno, “amb aquesta nova unitat pretenem controlar el consum de drogues en espais oberts i també fer una tasca de conscienciació social entre la ciutadania”.


Aslan, el primer ca amb el qual compta aquesta unitat, és un gos de 3 anys que està entrenat amb exercicis d'obediència i va aconseguir, al 2019, el primer premi en la Prova d'Aptitud Ciutadana (PAC) de l'Associació Nacional d'Instrucció Canina.


Patricia Álvarez Abad, la seua propietària i policia de la plantilla de Manises, defineix a Aslan com un excel·lent animal de companyia, enèrgic, juganer, intel·ligent i que treballa intensament per a arribar on a ells els és impossible arribar. “Entrenem junts pràcticament tots els dies i ell s'ho pren com un joc amb el qual gaudeix”, ha afegit Patricia.

 

Informa Nou Horta. Manises