Un home entra armat amb un ganivet a la comissaria de policia de Manises

Dilluns, 10 Mai 2021 16:32 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 83 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Al voltant de la 3.15 hores de la matinada del 10 de maig, un home identificat amb les sigles FJRG, va irrompre en la central de la Policia Local de Manises amb un ganivet de cuina per a atemptar contra els agents que, una hora abans, l'havien denunciat per saltar-se el toc de queda.


A les 2.00 hores de la matinada, aproximadament, una dotació de la Policia Local de Manises identificava a l'ara detingut en un dels carrers del municipi. L'home es trobava acompanyat per una dona, desatenent les restriccions horàries del toc de queda ordenat per la Generalitat Valenciana amb motiu de la COVID 19, sent-los estés el corresponent butlletí de denúncia per aquesta infracció.


Segons han fet constar els agents, el denunciat en tot moment va mostrar una actitud amenaçadora cap a aquests, arribant a manifestar l'ara detingut al seu acompanyant queda't amb la cara d'aquest que s'assabentarà”.


A les 3.15 hores, aquest individu s'ha personat en la central de la policia local, esgrimint un ganivet de cuina de grans dimensions, preguntant a l'agent que prestava el seu servei en aquestes dependències, pel parador dels policies que l'havien denunciat instants abans. En eixe moment, l'agent ha demanat suport a les patrulles en servei, mentre aquest individu li cridava dient que l’anava a rajar. En arribar a les dependències policials, els agents han procedit a la detenció de l'agressor i el seu posterior trasllat a la comissària de la Policia Nacional de Quart de Poblet per a instruir les corresponents diligències.


Ni els agents ni el detingut van patir danys físics a conseqüència de la detenció.

 

Informa Nou Horta. Manises