Els comerços de Mislata promocionen les rebaixes amb cartells en valencià

Dilluns, 26 Juny 2017 17:10 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 333 vegades
Campanya rebaixes promoció del valencià Campanya rebaixes promoció del valencià

La regidoria de Promoció del Valencià de Mislata, a través de l'Agència Municipal Aviva-Mislata, ha coordinat un altre any més l'edició de la campanya "Rebaixes i descomptes" per a impulsar l'ús social del valencià en els comerços de la ciutat. El Consistori va a repartir en els pròxims dies 1.000 cartells i 2.000 etiquetes on consten les paraules "abans" i "ara" per a posar el preu rebaixat. Els destinataris de la campanya són els xicotets comerços i els clients que acudixen habitualment a estos locals.

Este matí els regidors de Comerç i Promoció del Valencià, Mayka Tarín i Ximo Moreno respectivament, han repartit cartells de la campanya "Rebaixes i descomptes" per diferents tendes del municipi.

A més d'ajudar als comerciants a senyalitzar els seus descomptes de rebaixes, esta campanya servix també per a reforçar l'ús social del terme 'abans', la utilització del qual estava caent en desús en favor del castellanisme 'antes' i en segon lloc per a formar una imatge unitària entre els comerços de la població amb el valencià com a nexe d'unió.

L'Agència de Promoció del Valencià de Mislata és, al costat de la de Montcada, l'encarregada de coordinar aquesta campanya per a tota la Comunitat Valenciana. Compta amb el finançament de la Diputació de València i els dissenys han sigut elaborats per Guillermo Borrás, alumne de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.