Continua la reivindicació del projecte Mislata ON

Dilluns, 03 Juliol 2017 11:16 Escrit per  Mislata ON Publicat en Mislata-VAL Vist 401 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La vesprada del dijous 29 de juny va tenir lloc en la porta de l'Ajuntament de Mislata una concentració dins de la campanya "Salvem Mislata ON" que l'associació Menys Graus està realitzant. A esta van acudir més d'un centenar de persones entre representants dels partits polítics, d'altres associacions juvenils, persones col·laboradores del projecte, així com joves participants i familiars.

Posteriorment, l'equip de l'associació va acudir a la sessió del ple municipal, ja que en l'ordre del dia estava inclosa una proposta de resolució presentada per tots els partits de l'oposició, en la qual se sol·licitava la devolució del conveni a Menys Graus per a la continuïtat del projecte d'oci nocturn. Esta resolució va ser defensada tant pel Partit Popular com per Compromís. Ciutadans en canvi, es va abstenir en la votació malgrat haver-la presentat juntament amb la resta de l'oposició.

Per part de l'equip de govern, la resposta no la va donar el regidor de joventut, Toni Arenas, que no va fer cap intervenció. En el seu lloc va parlar Alfredo Catalá, argumentant la decisió de no renovar el conveni basant-se en criteris de seguretat jurídica i d'una altra sèrie d'arguments que l'associació Menys Graus desmentix.

"El projecte Menys graus, menys problemes del que va parlar el senyor Catalá era una campanya de reducció de riscos de l'abús de l'alcohol en espais d'oci i no un programa d'oci nocturn alternatiu", aclarix Carolina Gómez, expresidenta de l'associació i antiga voluntària de la campanya que va esmentar Catalá. A més, "no és cert que Menys Graus no tinga un sistema d'entrada de voluntariat com es va dir, en la nostra web hi ha un apartat de voluntariat de com ha eixit el nou equip de joves que estava formant-se per a donar continuïtat al projecte", explica David Latorre, voluntari de l'associació.

Des de Menys Graus afirmen estar satisfetes amb el suport rebut, alhora que sorpreses per la intervenció del Catalá en lloc d'Arenas, que va mostrar un desconeixement absolut sobre el projecte Mislata ON.

 

Informa Nou Horta. Mislata ON

 

Modificat el Dilluns, 03 Juliol 2017 11:19