El barri de Sant Francesc d'Assís de Mislata organitza el seu primer Festival de Cornetes i Tambors

Dimecres, 20 Setembre 2017 13:01 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 416 vegades
Festival de bandas de cornetas y tambores San Francisco Festival de bandas de cornetas y tambores San Francisco

Els veïns del barri de Sant Francesc d'Assís de Mislata estan celebrant des del passat dia 11 de setembre les seues festes anuals, tres setmanes d'activitats en les quals els clavaris organitzen una infinitat d'activitats al carrer. De l'extens programa d'actes amb el qual la clavaria obsequia al veïnat de la barriada, enguany destacava com a novetat el primer Festival de Cornetes i Tambors de Sant Francesc d'Assís. 

El dissabte a la vesprada, l'Agrupació Cultural de Manises, l'Associació GAR de Tres Forques, la Banda de Cornetes i Tambors de Canyamelar i la de Mislata, que actuava d'amfitriona, es donaren cita en la ciutat per a oferir el millor del seu repertori. Les quatre formacions musicals es concentraren al carrer Miguel Hernández, enfront del Casino, per a iniciar des d'allí un recorregut a peu fins al barri de Sant Francesc.

Tot i que durant la cercavila ja oferiren diferents temes musicals, va ser una vegada arribaren al carrer Juan de Juanes quan va començar el festival. Allí, d'una en una, les quatre bandes de cornetes i tambors interpretaren diverses peces davant dels molts veïns del barri de Sant Francisco d'Assís que assistiren a presenciar en directe una de les principals novetats de les festes d'enguany.

 

Informa Nou Horta. Mislata