Mislata reobri el centre cívic de l'Avinguda de la Pau

Divendres, 20 Octubre 2017 20:43 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 742 vegades

L'Ajuntament de Mislata va reobrir ahir el centre cívic de l'Avinguda de la Pau després del projecte de reforma integral que ha servit per a adaptar les instal·lacions municipals a les noves necessitats del veïnat del barri. L'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el president de l'associació veïnal, Antonio Guzmán, van ser els encarregats de descobrir la placa commemorativa de la reobertura, en un acte al que van assistir nombrosos veïns d'esta zona de Mislata, situada a l'altra part del riu, al costat del terme de Xirivella

El govern municipal ha invertit al voltant de 50.000€ en una rehabilitació que ha servit per a redistribuir les àrees del centre cívic i habilitar, per exemple, una sala d'estudi per a joves i ordinadors amb accés a internet. A més, com va anunciar ahir Bielsa en la seua intervenció, s'ha habilitat un espai de treball per a l'assistenta social que a partir d'ara visitarà periòdicament el barri "perquè els veïns de l'avinguda de la Pau no hagen de desplaçar-se al casc urbà a tramitar les seues ajudes, subvencions i altres programes de l'àrea de Benestar Social". 

Les obres executades pel Consistori també han suposat una àmplia millora de la reguarda de la Policia de barri, que ara està visible des del carrer per a oferir una millor seguretat als veïns. A més, s'han renovat els banys del centre, adaptant-los per a persones amb mobilitat reduïda, i s'ha millorat per complet l'accessibilitat del centre. Tot això, va concloure ahir l'alcalde, "amb l'objectiu que els veïns de l'Avinguda de la Pau tinguen els mateixos serveis que hi ha a l'altre costat del riu, que siguen d'una vegada per sempre un barri de primera i que se senten orgullosos de ser mislaters i mislateres". 

Este projecte de rehabilitació era una reivindicació històrica de l'associació de veïns de l'Avinguda de la Pau. Per este motiu, el seu president es va mostrar ahir molt satisfet perquè després de les obres el centre va a poder oferir més serveis, l'associació podrà organitzar més activitats i fomentar l'assistència de més veïns, especialment de joves, gràcies a la sala d'estudi i als ordinadors. 

L'associació de veïns va voler mostrar el seu agraïment a l'Ajuntament lliurant un obsequi a la regidora d'Obres Municipals, Teresa Peñarrubia, que ha sigut la coordinadora del projecte i qui ha atès les peticions i suggeriments dels veïns del barri. L'acte va finalitzar amb un vi d'honor.

 

Informa Nou Horta. Mislata