El PP de Mislata presenta una moció per a “posar en valor la Constitució Espanyola”

Dilluns, 23 Octubre 2017 14:38 Escrit per  PP Mislata Publicat en Mislata-VAL Vist 533 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Partit Popular de Mislata ha presentat davant l'Ajuntament una moció per a adherir-se als actes commemoratius que s'estan promovent i coordinant des de les Corts Generals a fi de celebrar el pròxim 2018 els quaranta anys de la nostra Constitució. "És més important que mai valorarà allò que suma, la qual cosa ens unix, la qual cosa ens ha portat en pau i democràticament fins al gran país que som" apuntava el portaveu popular, Jaime López Bronchud.

Per al PP és important "celebrar la festa de tots" i convida amb esta moció al fet que l'Ajuntament de Mislata commemore tan destacada data "cercant la participació de tots els ciutadans".

"Hi ha en la nostra moció una defensa del valor de la nostra Constitució, que és l'homenatge i el reconeixement" apunta López Bronchud "però hi ha un altre major que és el del paper vertebrador que significa en la nostra societat i este ens sembla més important encara que se subratlle en arribar l'aniversari".

Bronchud ha apuntat que "si Bielsa vols, estarem amb ell i amb el PSOE per a proposar grans acords i organitzar actes que servisquen a celebrar tan important data".

 

El Ple no debatrà el suport a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat per decisió de Bielsa

En un altre ordre de coses, Bronchud ha mostrat la seua decepció en ser convocats per al pròxim ple i comprovar que la moció que el PP va presentar en defensa de les Forces i Cossos de Seguretat no es troba en l'ordre del dia. El portaveu del PP ha assenyalat que "és obvi que l'alcalde organitza l'ordre del ple i posa i quitació com considera, però entenem que la situació actual requerix tenir una mà esquerra que Bielsa ha demostrat no tenir".

Bronchud ha assenyalat que el PSOE ha decidit no portar més de dues mocions al Ple dels grups. "Dóna el mateix per a ells el que proposem" es queixen des del PP assenyalant que "com no es va debatre la moció de l'IBI en l'anterior en amagar-la Bielsa entre els últims punts, ara solament inclouen una moció del PP en defensa del sector turístic i deixen fóra la que considerem més urgent, mostrar el nostre suport a les forces i cossos de seguretat de l'Estat".

 

Informa Nou Horta. PP Mislata

 

Modificat el Dilluns, 23 Octubre 2017 14:39