Mislata reparteix 650 bonometros perquè les persones majors viatgen gratis en transport públic

Dimecres, 14 Març 2018 17:38 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 287 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Mislata ha repartit enguany un total de 647 bonometros amb els quals les persones majors i les persones amb mobilitat reduïda podran viatjar gratis durant tot l'any, sense límit de viatges, per les zones A i B de la xarxa de Metrovalencia. Les ajudes al transport són una prestació social més, finançada íntegrament per l'Ajuntament, i que segons l'alcalde suposen “un compromís amb els jubilats i pensionistes de Mislata, perquè entenem que l'escassetat de recursos no pot suposar-los un aïllament social”. 

L'acte de lliurament dels bons de transport s'ha celebrat aquest matí en el centre sociocultural La Fàbrica, al que estaven citats més d'un centenar de nous usuaris d'enguany, ja que la resta disposen ja de la targeta i simplement se'ls ha renovat el servei. Els nous beneficiaris d'aquesta prestació social han sigut cridats un a un i s'han portat a casa la targeta personalitzada -amb nom i foto- amb la qual podran viatjar gratis en el Metre.

Al costat de l'alcalde, també han participat en l'acte de lliurament els regidors de Benestar Social, Ximo Moreno, i Persones Majors, Pepi Luján. Com ha explicat Moreno, "la política social de l'Ajuntament és seguir augmentant cada any el suport a les persones que més ho necessiten i especialment als nostres majors, un col·lectiu molt castigat pel Govern de Rajoy que cada any perd poder adquisitiu per culpa de la congelació de les seues pensions". 

Aquests bonometros s'uneixen a les Targetes de Mobilitat Jove que l'Ajuntament concedeix cada any. En aquest exercici, el Consistori ha atorgat 259 bons de transport públic subvencionats perquè els estudiants universitaris i de formació professional de Mislata vagen a classe amb metro i tramvia.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dimecres, 14 Març 2018 17:40