El col·legi Santa Creu de Mislata guanya el Concurs Ambiental Escolar de la Diputació de València

Dimecres, 30 Mai 2018 10:54 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 209 vegades

L'Àrea de Medi ambient de la Diputació de València ha realitzat la IV edició del Concurs Ambiental Escolar, el qual pretén que l'alumnat d'últim cicle de primària, mitjançant el seu treball, conega millor els serveis i recursos que ens aporta la naturalesa i valore la necessitat d'adquirir actituds sostenibles i respectuoses amb el nostre entorn. 

El col·legi Santa Creu de Mislata ha participat per segon any consecutiu i en aquesta ocasió ha sigut guardonat amb un dels premis col·lectius de les convocatòries comarcals. Els alumnes de 4t, 5è i 6è de primària van realitzar un treball artístic conjunt amb missatges i reflexions sobre el canvi climàtic, l'eficiència energètica, el reciclatge o el consum responsable.

El premi col·lectiu ha consistit en una jornada de 3 tallers ambientals diferents en el centre escolar, on es tractaven diverses temàtiques mediambientals i la seua interrelació amb el canvi climàtic. Els alumnes guanyadors van poder gaudir en el dia d'ahir del seu premi i l'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, la regidora de Medi Ambient, Maria Luisa Martínez Mora, i el gerent de NEMASA, Fernando Díaz, van visitar el col·legi Santa Creu per a donar-los l'enhorabona en persona.

Per a Bielsa "és un premi que posa de manifest el compromís de la nostra ciutat, del col·legi Santa Creu i dels xiquets i xiquetes, a cuidar el medi ambient, a reciclar i, especialment, a canviar els hàbits de vida dels ciutadans i ciutadanes". L'alcalde va remarcar la importància que té la conscienciació mediambiental des de xicotets i en aquest sentit va felicitar als i les alumnes per fer possible que visquem en una ciutat millor.

Per part del col·legi Santa Creu, Miquel Ruiz Collado, Director Pedagògic del centre, mostrava l'alegria del col·legi per rebre aquest reconeixement que, segons va afirmar, "anima als xiquets i xiquetes a seguir treballant i a seguir sent agents de canvi des del col·legi, les seues cases o espais públics del municipi per a millorar els hàbits relacionats amb la promoció d'un medi ambient millor per a tots".

 

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dimecres, 30 Mai 2018 10:56

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.