Els majors de Mislata encaren la recta final de les seues Jornades que culminaran el Dia del Major

Dimecres, 30 Mai 2018 14:13 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 207 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Des del passat 22 de maig Mislata es troba immersa en la celebració de les XXXIII Jornades Sènior en les quals tots els majors del municipi participen en una completa programació d'activitats com a teatre, balls, campionats, karaoke o exposicions. 

Coincidint amb la celebració d'aquestes jornades, dilluns passat es va realitzar la clausura de l'Aula Universitària Sènior, una aposta formativa que s'imparteix a Mislata des de l'any 2013 i que pretén donar resposta a la demanda formativa i cultural de les persones majors de la ciutat. Els prop del centenar d'alumnes i alumnes que assisteixen en La Fàbrica a aquestes classes, impartides per professors universitaris i dividides en mòduls de diferents especialitats, van rebre la seua corresponent diploma acreditatiu després de completar un nou curs. 

El lliurament de diplomes va ser a càrrec de la regidora de Persones Majors, Pepi Luján, qui va manifestar la seua satisfacció en veure “com ha anat augmentant la participació activa de gent gran que aposta per l'aprenentatge continu”. 

Quant a les activitats culturals, són múltiples les que s'estan realitzant durant tota la setmana i en les quals els majors estan participant massivament. El Teatre del Centre Cultural està sent escenari de les diferents exhibicions culturals programades, com el recital de poesia o de rondalles valencianes celebrats ahir. Els alumnes i alumnes dels diferents tallers artístics que ofereix l'Ajuntament de Mislata durant tot l'any, aprofiten aquestes Jornades del Major com l'oportunitat ideal per a demostrar tot el seu talent i creativitat. 

I a continuació, en el mateix Centre Cultural, l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, inaugurava una exposició d'artesania que aglutinava els diferents treballs realitzats pels alumnes i alumnes dels tallers de Majors Voluntaris. Pintures, brodats, ventalls, roba i, fins i tot, elements decoratius formaven aquesta exposició artesanal.

Les Jornades continuen avui amb una representació teatral i exhibició de sevillanes en el Centre Cultural. Demà dijous s'inaugurarà una exposició de fotografia en la Llar del Sud, a la qual li acompanyaran diverses actuacions de karaoke, cant o danses valencianes, de nou en el Centre Cultural. I culminaran el divendres 1 de juny en la Plaça Major amb motiu del Dia del Major. En aquesta commemoració, que tindrà el seu inici a les 19:30h., hi haurà actuacions sobre l'escenari i posteriorment tindrà lloc el lliurament de premis, un sopar i ball.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dimecres, 30 Mai 2018 14:14