Mislata obri la Bibliopiscina per a fomentar la lectura durant l'estiu

Divendres, 06 Juliol 2018 13:46 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 198 vegades

La Bibliopiscina de Mislata torna a donar el seu servici en la piscina municipal oferint als banyistes un ampli catàleg de llibres, amb molts títols infantils i juvenils i fins i tot llibres submergibles. El doble objectiu d'esta iniciativa és fomentar el saludable hàbit de la lectura i donar a conéixer els servicis que oferixen les distintes biblioteques públiques de Mislata.

Per a poder disfrutar d'este servici i sol·licitar algun dels llibres o revistes que oferix la Bibliopiscina, els banyistes tan sols han de presentar el carnet de la piscina municipal o el de la Biblioteca.

Enguany el servici de Bibliopiscina consta de més de 200 exemplars de literatura per a tots els públics, des de llibres infantils fins novel·les per a adults o la premsa diària, seleccionats pels tècnics de la Biblioteca Municipal, donant especial importància al públic infantil i juvenil, ja que són ells els que ho utilitzen amb major assiduïtat en vacances.

Tots els anys, la Bibliopiscina tracta d'actualitzar-se per a oferir un millor servici per als ciutadans de Mislata. Enguany com a novetat, i amb la col·laboració de la regidoria de Promoció del Valencià, entre l'oferta de llibres, es podrà sol·licitar el joc de cartes "La Fallera Calavera", que s'oferix amb la intenció d'acostar el valencià d'una manera lúdica als i les estudiants d'ESO i que tant èxit ha tingut entre els jóvens. El regidor de Biblioteques, Javier Santes remarca que "la Bibliopiscina és una ferramenta ideal per a fomentar l'hàbit de la lectura i que veient l'acollida d'edicions anteriors és ja un servici àmpliament demandat i esperat pels veïns de Mislata cada any. És un autèntic plaer entrar en la piscina municipal i veure tanta gent amb un llibre en la mà mentres disfruten d'un refrescant bany".

El servici de la Bibliopiscina romandrà obert fins al 12 d'agost amb un horari de dimarts a diumenge de 10:30 a 15:00 hores, i els dimarts també hi haurà servici a la vesprada, de 16:30 a 20 hores. Este servici municipal, amb més de vint anys en funcionament, és un dels més utilitzats en l'època estival. 

 

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Divendres, 06 Juliol 2018 13:50

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.