El cine d'estiu de Mislata plena l'amfiteatre de La Fàbrica amb espectadors de totes les edats

Dimarts, 24 Juliol 2018 11:57 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 230 vegades

En l'amfiteatre del parc de Felipe Bellver, enfront del Centre Sociocultural La Fàbrica, torna a ser l'epicentre cultural i juvenil de la ciutat cada nit de divendres. Durant els mesos d'estiu la regidoria de Joventut invita a participar d'una vetlada a l'aire lliure per a visionar cintes com "Animales fantásticos y dónde encontrarlos", "Vaiana" o "Un Monstruo viene a verme", un èxit rotund de taquilles que es projectarà el pròxim cap de setmana.

El regidor de Joventut, Ximo Moreno, ha explicat que les primeres sessions han sigut "un èxit de participació equiparable al d'anteriors ediciones", amb públic de totes les edats, famílies, i xiquets i xiquetes que van ser els principals espectadors en el cas de la projecció de Disney. Les primeres sessions han aconseguit aglutinar a nombrós públic en un dels entorns més agradables de Mislata, el parc de La Fàbrica. Per al regidor, "la intenció d'enguany ha sigut seleccionar pel·lícules que tinguen com a eix principal la situació de la dona en diversos àmbits de la societat, així com polítiques d'igualtat, de manera que continuem vertebrant el nostre Pla d'Igualtat Municipal amb noves accions".

Per exemple, el film "Figuras Ocultas" tracta la vida de tres científiques que van treballar per a la NASA en els anys 60, i ajuda a visibilitzar el paper de la dona en àmbits on històricament han tingut molt limitat l'accés. Una altra de les pel·lícules, "Un monstruo viene a verme" tracta aspectes com la malaltia d'una mare, o l'acaçament escolar cap a algú que patix una situació dolorosa; juga amb la metàfora per a aconseguir una pel·lícula estètica i molt aplaudida pel gran públic.

Amb estes projeccions, Mislata torna a completar l'agenda d'oci nocturn d'estiu per a totes les edats, i al mateix temps acosta la cultura al veïnat. La iniciativa culminarà el pròxim 10 d'agost amb la projecció de "La teoria del todo", un biopic sobre el recentment difunt Stephen Hawking, en la que el paper de la dona i les seues relacions sentimentals formen part de la línia argumental.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dimarts, 24 Juliol 2018 11:58

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.