PP Mislata: Bronchud vol que el comerç local no pague taxes mentre hi haja obres públiques que els perjudique en el carrer

Dilluns, 15 Octubre 2018 14:10 Escrit per  PP MislataEl PP segueix proposant millores per a les xicotetes i mitges empreses de Mislata. Si fa unes setmanes anunciaven que treballen en un document marc per a les empreses i comerços del municipi i, posteriorment, es va donar a conèixer que el P Publicat en Mislata-VAL Vist 149 vegades

El PP segueix proposant millores per a les xicotetes i mitges empreses de Mislata. Si fa unes setmanes anunciaven que treballen en un document marc per a les empreses i comerços del municipi i, posteriorment, es va donar a conèixer que el PP pretén bonificar als autònoms quan realitzen obres en els seus negocis, l'anunci d'avui es converteix en una suggeridora iniciativa per a “ajudar al fet que els qui mantenen l'economia local, ho tinguen més fàcil i generen més, amb el que eixirem guanyant tots”.

Bronchud ha anunciat avui que el PP demanarà que a “els comerços de Mislata se'ls bonifique quan per raons que competisquen a l'Ajuntament la seua labor habitual, la de servei als mislateros, es veja danyada”. El que es pretén des del Partit Popular és que “quan s'obre en la via pública, el negoci que ha pagat per posar una terrassa de bar, perquè li arrepleguen la brossa o per qualsevol altra raó no ho haja de pagar com a contraprestació als danys que suposen aqueixos mesos d'obres públiques”.

“La nostra política per al comerç és no sagnar a l'empresari i col·laborar en la mesura del possible perquè el seu èxit ens ajuda a tots” explica el portaveu del PP qui ha afegit que “volem que les taxes municipals, sobre les quals el govern local sí té capacitat de decidir, es relaxen quan els qui les paguen no gaudeixen dels beneficis que tindrien si el carrer no està alçada”. 

 

Informa Nou Horta. PP Mislata

Modificat el Dilluns, 15 Octubre 2018 14:12

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.