PP de Mislata proposa que s'ensenye també en l'escola a comprar en el comerç local

Dimarts, 16 Octubre 2018 13:29 Escrit per  PP Mislata Publicat en Mislata-VAL Vist 197 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El portaveu del Partit Popular de Mislata, Jaime López Bronchud, ha anunciat aquest matí que el seu partit proposarà que “el comerç local entre de ple en les escoles de Mislata, per a ensenyar des de ben xicotets als xiquets la importància del comerç de proximitat, per a mantenir un teixit essencial del poble”. Bronchud ha subratllat la importància d'apostar “pel comerç local” i ha assegurat que “tot allò que no lleguem a les noves generacions, corre el risc de perdre's, lamentablement”.

Bronchud assenyala que “el suport al comerç no pot ser una política de mínims” i ha demanat “valentia per a recolzar amb propostes innovadores als emprenedors mislateros”. “Alçar la persiana és una faena de cada empresari de Mislata, però tirar-li una mà perquè la persiana pese menys és labor també de l'Ajuntament” ha assegurat.

En aquesta línia, el PP, dins de les propostes que treballa per a ajudar al comerç local i als emprenedors, traslladarà al Ple que “els xiquets aprenguen en l'escola la importància de la fleca, de la ferreteria o de la perruqueria que tenen des de casa de camí al col·le”. El Partit Popular pretén “ensenyar també a estimar el comerç local i fer que els xiquets descobrisquen la importància de comprar a Mislata”. 

També des del PP han plantejat que “els col·legis s'òbriguen a la iniciativa comercial per a inculcar valors com la cooperació i la solidaritat”. En particular Bronchud parlava de “la importància del comerç just amb que es desenvolupen els pobles contra la pobresa”. “La dignitat humana, la no explotació i la igualtat són valors que cal inculcar entre els ciutadans del demà” apuntava Bronchud qui assenyalava que “educant en el respecte i en la diversitat ens procurem un futur millor”.

 

Informa Nou Horta. PP Mislata

Modificat el Dimarts, 16 Octubre 2018 13:30